NA TALONU TITULA JESENJEG PRVAKA: Hoće li domaći teren biti presudan u derbiju prvenstva?!

Autor:

Sport

05.11.2022

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Međuopštinske lige Srem-zapad igra se derbi jesenjeg dela prvenstva u Rumi. Jedinstvo dočekuje ekipu Graničara.

NA TALONU TITULA JESENJEG PRVAKA: Hoće li domaći teren biti presudan u derbiju prvenstva?!

Foto: FK Graničar Adaševac

Na terenu u Rumi sutra nas očekuje duel lidera i prvog pratioca. Meč koji u mnogome može da odluči ko će se okititi titulom jesenjeg prvaka. 

Republika
 

Jedinstvo od starta sezone igra odlično. U 11 odigranih mečeva od starta sezone upisali su devet pobeda i samo dva poraza. Sa 27 osvojenih bodova zauzimaju drugo mesto na tabeli, za liderom zaostaju tri boda.

Na domaćem terenu u Rumi ekipa ne zna za poraz. Šest mečeva i isto toliko pobeda ostvarili su igrači trenera Zorana Vukmanovića. U nedelju će imati najteži ispit do sada pred svojim navijačima, jer im na megdan stiže lider na tabeli.

Tim iz Adaševca igra najbolji fudbal u ligi u ovoj sezoni, što tabela i dokazuje. Deset pobeda i samo jedan poraz u dosadašnjim mečevima. Jedini put kada je ekipa ostala bez bodova je gostovanje Sremu, domaćin je tada slavio rezultatom 1:0.

Graničar je ekipa koja u ovoj sezoni za sada nosi epitet najbolje odbrane u ligi. Samo sedam puta je lopta završavala u mreži golmana. 

Utakmica koja će biti odigrani sutra će po mnogim parametrima biti derbi. Jedinstvo se pita na svom terenu, ali i tim Graničara želi da nastavi svoj niz, trenutno su na sedam vezanih pobeda.

Iz Ardaševca složno pred sutrašnji meč poručuju: 

- Trenutno smo prvoplasirani i bežimo sutrašnjem rivalu 3 boda. Najiskrenije se nadamo da ćemo ostvariti povoljan rezultat kako bismo bili bliži prvom dela cilja, a to je titula jesenjeg prvaka. Svi momci su spremni, a mi ovim putem pozivamo sve naše verne navijače da sutra u što većem broju dođu u Rumu i pruže preko potrebnu podršku našim momcima.

Jedinstvo (Ruma) - Graničar (Ardaševac)

Sutra od 13 časova

Stadion Jedinstva u Rumi

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading