KOMŠIJSKI DERBI: Borac u Ravnju juri prvu pobedu, domaćin traži izlazak iz krize!

Autor:

Sport

03.11.2022

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Međuopštinske lige Srem - zapad ekipa Zeka Buljubaša dočekuje fenjeraša na tabeli tim Borca iz Radenkovića. Meč se igra u nedelju od 13 časova.

KOMŠIJSKI DERBI: Borac u Ravnju juri prvu pobedu, domaćin traži izlazak iz krize!

Foto: FK Zeka Buljubaša

U nedelju je na programu komšijski derbi u Ravnju. Domaćin će pokušati da izađe iz krize u koju je zapao u poslednja tri meča, dok gosti traže i dalje pravu formulu za prvu pobedu u sezonu.

Republika
 

Ekipa Zeka Buljubaša trenutno se nalazi na sedmoj poziciji na tabeli sa učinkom 6-1-4. Trenutno je tim u seriji od tri poraza i meč protiv fenjeraša dolazi u pravo vreme za mogući izlazak iz krize. 

Na domaćem terenu sastav Zeke od starta sezone ima pet pobeda i samo jedan poraz. Jedina ekipa koja je uspela da odnese bodove jeste lider na tabeli Graničar, koji je slavio rezultatom 1:0. 

Pored prva tri tima sastav Radomira Budučevića ima jedan od najboljih napada u ligi, mreže protivnika tresli su čak 31 put u 11 mečeva. 

Foto: FK Zeka Buljubaša

 

 

U Ravnje u nedelju stiže Borac, ekipa koja se nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa svega dva boda. Sastav iz Radenkovića je novajlija u ligi, ali i posle 11 mečeva ne zna za pobedu.

Trener Stanić Dane pokušava od starta sezone da trgne tim, da momci zaigraju kao što su igrali i prošle sezone, ali mu to ne polazi za rukom i dalje. Jedanaest datih i 41 primljenih pogodaka svakako je podatak za brigu za kraj prvog i početak drugog dela sezone.

Iz domaćeg tima pred komšijski derbi izjavili su sledeće: 

- Posle dužeg vremena u Ravnju ce biti odigrana prvenstvena utakmica između Zeke i Borca. Nekada su ove utakmice privlačile veliki broj ljubitelja fudbala, dok se na terenu odvijao pravi mali fudbalski derbi. Očekuje se da utakmica bude fer i korektna. Gostima iz Radenkovića želimo dobrodošlicu u Ravnje. Mi se iskreno nadamo da će bodovi ostati u Ravnju i da naši "Golaći" konačno izađu iz rezultatske krize. Pozivaju se svi ljubitelji fudbala da u nedelju u velikom broju isprate ovaj fudbalski dogadjaj.

Zeka Buljubaša (Ravnje) - Borac (Radenković)

Nedelja, 13 časova

Teren u Ravnju

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading