JABUČJE ODLIČNO NA SVOM TERENU: Gosti iz Dračića pod imperativom pobede!

Autor:

Sport

10.11.2022

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog vikenda u Kolubarskom okrugu na programu je 14. kolo okružne lige. U Jabučju gostuje ekipa Mladosti iz Dračića, utakmica se igra u subotu od 13 časova.

JABUČJE ODLIČNO NA SVOM TERENU: Gosti iz Dračića pod imperativom pobede!

Foto: Facebook/OFK Jabučje

Dva tima ove sezone istakla su se kao glavni konkuretni za plasman u viši rang. Prvo mesto drži Radnik sa Uba sa 32 boda, jedan manje ima ekipa Mladost koja zaostaje jedan bod. Tim iz Dračića gostuje u subotu u Jabučju.

Republika

Ekipa Jabučja od starta sezone igra dosta promenjivo, nikako da veže nekoliko dobrih rezlultata. Trenutno se sa učinkom 5-1-7 nalaze na desetoj poziciji na tabeli sa 16 bodova. 

Predstojeći meč dočekuju posle minimalnog poraza na gostovanju lideru sa Uba. Pored poraza od Radnika, u poslednjih pet utakmica imaju dve pobede i dva puta su ostali bez bodova.

Pred navijačima na svom terenu igrači trenera Žarka Karića igraju jako dobro, od starta sezone u sedam mečeva imaju osvojenih 15 bodova. Samo dva puta su protivnici nosili ceo plen iz Jabučja.

U subotu sa druge strane centra nalaziće se ekipa Mladosti. Tim koji će sa Radnikom voditi bitku za plasman u viši rang verovatno tokom cele sezone. Sastav iz Dračića se nalazi u odličnoj formi, u seriji su od sedam vezanih pobeda. 

Jedina dva poraza sastav Željka Stankovića upisao je van svog terena, ali treba napomenuti da su ta dva poraza upisana u prvom i šestom kolu u sezoni.

Foto: FK Mladost Dračić

Golgeter Mladosti - Dejan Đurđević

Najbolji strelac gostujućeg sastava pred subotnje gostovanje izjavio je:

- Mečevi u Jabučju su uvek teški i neizvesni. Veliki teren i dobra ekipa domaćina su uvek pravili problema našoj ekipi. Svojevremeno je naš tim u dva navrata obezbedio opstanak u okrugu, tako da ćemo učiniti sve da i ova utakmica bude prekretnica u borbi za vrh. Svesni smo značaja i potrudićemo se da svaku priliku iskoristimo, ja ću se potruditi da udarcima sa distance nastavim golgeterski niz.

Jabučje - Mladost (Dračić)

Subota, 12. novembar od 13 časova

Teren u Jabučju

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading