NASTAVLJEN NIZ POBEDA: Šećeranac pet od pet zaokružio protiv tima iz Batajnice!

Autor:

Sport

10.11.2022

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Prve Beogradske lige (grupa A) u nešto ranijem terminu u odnosu na ostale mečeva igralo se na Adi. Šećeranac je dočekao ekipu BSK-a iz Batajnice. Rezultat na kraju meča glasio je 3:1.

NASTAVLJEN NIZ POBEDA: Šećeranac pet od pet zaokružio protiv tima iz Batajnice!

Foto: FK Šećeranac Ada

Ekipa sa Ade Ciganlije u ovaj meč ušla je sa nizom od četiri vezana trijumfa i na petom mesto na tabeli. BSK je prvi iznad crte sa pet bodova više u odnosu na fenjeraša.

Republika
 

Od samog starta utakmice dinamična i dobra igra na obe strane. Šećeranac nešto konkretniji u napadu što koristi već u 7. minutu. Filip Protić trese mrežu golmana Uzelca sa nekih 20 metara za 1:0.

Posle prvog gola nizale su se prilike na obe strane tokom poluvremena, ali su spretniji opet bili igrači domaće ekipe i u 40. minutu dupliraju prednost svog tima. Maksim Đurđevac odličnim golom postavlja rezultat posle prvih 45 minuta na 2:0.

U drugo poluvremena ekipa BSK-a ulazi dosta odlučnije i niže napade pred golom gomaćina, ali bez realizacije. Kako to obično biva u fudbalu, posle promašaja na jednoj strani, stiže kazna na drugoj.

Igrao se 56. minut kada je golman tima iz Batajnice morao po treći put da vadi loptu iz svoje mreže. Posle odliče akcije Luković Vujica povećava prednost Šećeranca na 3:0.

Do kraja meča viđen je još jedan gol, ovoga puta u mreži domaćeg tima. Gambiroža Andrija u 80. minutu odličnim skokom savladava rezervnog golmana Markovića i postavlja konačnih 3:1.

Ovom pobedom ekipa sa Ade je krunisala dobru igru u poslednjih nekoliko mečeva i sada je u seriji od pet vezanih trijumfa. Timu iz Batajnice predstoji teška borba za opstanak u ligi na proleće.

Šećeranac Ada - BSK 1925 (Batajnica) 3:1 (2:0)

Šećeranac: Zelić (od 46' Marković), Mladenović, Piljević, Agbaba (od 83' Jelisavčić), Gegović, Galić, Luković (od 72' Trifunović), Preradović, Đurđevac (od 78' Radojević), Protić, Andrić (od 46' Milovanović).

BSK: Uzelac, Petrović, Pjević, Čeprnja, Gambiroža, Zagorac, Popović, Ergić (od 78' Bunoš), Kujundžić (od 78' Radunović), Marinčić (od 67' Rajić), Šiklić (od 26' Pećić).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading