NAPREDAK PETARDIRAO HAJDUK: Beljićev gol naterao sve prisutne na aplauz!

Autor:

Sport

10.11.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Beogradske zone u Medoševcu igran je meč između domaćina ekipe Napretka i Hajduka. Domaći sastav je slavio rezultatom 5:1.

NAPREDAK PETARDIRAO HAJDUK: Beljićev gol naterao sve prisutne na aplauz!

Foto: FK Napredak Medoševac

Duel dve ekipe na sredini tabele, koje se nalaze jedna do druge, razlika je svega jedan bod.

Republika
 

Na samom startu meča Napredak silovito kreće ka golu Hajduka što rezultira i brzim golovima. Već u trećem minutu Marinković sa golom spaja Beljića za 1:0.

Igrao se šesti minut kada je golman Mitrović savladan po drugi put na utakmici. Duga lopta ka polovini rivala stiže do kapitena Marinkovića koji posle asistencije za prvi gol, upisuje i svoje ime u strelce. Blickrig domaćem tima, 2:0 za samo šest minuta igre! 

Posle dva polaska sa centra u tri minuta igra se smirila. Lopta je bila pretežno na sredini terena, prilike koje su se javljale na obe strane su uspešno sprečene od strane golmana.

Vredno pomena za prvih 45 minuta jeste i dva žuta kartona, po jedan na obe strane. Zbog bezobzirnih startova u domaćem timu požuteo je mladi Terzić, a kod Hajduka upisan je Slavko Marić.

Foto: FK Napredak Medoševac

Teren u Medoševcu perfektan

 

Na početku drugog poluvremena viđen je gol za TV špice. Svi prisutni na stadionu su aplaudirali. Bomba Beljića sa nekih 30-tak metara završila je u same rašlje gola gostiju za 3:0.

Igrači Hajduka pokušavali su da smanje prednost protivnika i uspeli su u tome u 54. minutu. Strelac za tim Mitrović Vedrana bio je mladi Stijović Bogdan. 

Do kraja meča bilo je prilika na obe strane, ali su igrači Napretka uspeli da se upišu još dva puta u strelce. 

Na 4:1 povisio je rezervista Ljubojević u 79. minutu. Konačnih 5:1 postavlja Beljić posle kratkog odigravanja iz kornera i tako overava i svoj het-trik na ovom meču.

Napredak (Medoševac) - Hajduk 5:1 (2:0)

Napredak: Jevtić, B. Mitrović, P. Beljić (od 60' Ljubojević), B. Marinković, Matić, Đurđević, A. Marinković (od 55' V. Mitrović), Terzić, Blagojević (od 88' Stojanović), B. Beljić, Milinković.

Hajduk: Mitrović, Stevanović, Ivanović (od 65' Jovanović), Todorović, Ruljić, Vukojević, Stanković, Marić, Nikolić, Stijović, Živković.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading