BSK SE PITA NA SVOM TERENU: Ekipa spremna za nastavak niza dobrih rezultata!

Autor:

Sport

10.11.2022

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 14. kolu Šumadijske okružne lige u Borač gostuje ekipa ŽSK-a. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

BSK SE PITA NA SVOM TERENU: Ekipa spremna za nastavak niza dobrih rezultata!

Foto: FK BSK Borač

Vremena za fudbal u Šumadijskoj okružnoj ligi ostalo je još malo u prvom delu prvenstva. U poslednjem meču na svom terenu BSK dočekuje ekipu ŽSK-a iz Žirovnice.

Republika

Ekipa iz Borača sa učinkom 5-3-5 zauzima devetu poziciju na tabeli sa 18 bodova. Igrači u poslednjih nekoliko kola igraju jako dobro, na poslednja četiri meča imaju upisanih 10 bodova. 

Na domaćem terenu sastav trenera Radoslava Milovanovića u sedam odigranih utakmica ima četiri pobede, dva nerešena rezutlata i samo jedan poraz. Ceo plen sa terena BSK-a odneo je samo trenutni lider na tabeli. 

U nedelju protivnik na poslednjem meču na domaćem terenu ekipi iz Borača biće ŽSK. Dva boda više i dve pozicije bolje plasirani tim u odnosu na predstojećeg rivala. 

Sastav iz Žirovnice u poslednjih pet kola ima tri poraza i dve pobede. Igrači trenera Milinka Milivojevića sa gostovanja u ligi uspeli su dva puta da odnesu ceo plen, dok su čak u pet utakmica ostali praznih šaka.

Obe ekipe daju, ali i primaju veliki broj golova. Trenutno su nedeljni rivali na broju od 25 primljenih golova, videćemo ko će taj broj pojačati na kraju predstojećeg meča. ŽSK i BSK poslednji međusobni susret odigrali su pre deset godina tada u Međuopštinskoj ligi. 

Pred dolazak ekipe iz Žirovnice iz domaćeg kluba poručuju:

- Želimo da ostvarimo još jednu pobedu pred svojim navijačima i tako nastavimo niz pobeda. Trener Milovanović i njegov pomoćnik Vujović spremno dočekuju ovaj duel sa ekipom Žirovnice, na raspolaganju su im svi igrači, nemaju problem sa povredama i kartonima.

BSK (Borač) - ŽSK (Žirovnica)

Nedelja, 13. novembar od 13 časova

Teren BSK-a

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading