KO ĆE U GORNJI DEO TABELE PRED PAUZU: Hoće li Zeka iskočiti iz Kukujevca sa sva tri boda?!

Autor:

Sport

10.11.2022

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad), ekipa Zeka Buljubaša gostuje u Kukujevcima timu Obilića. Meč se igra u subotu od 13 časova.

KO ĆE U GORNJI DEO TABELE PRED PAUZU: Hoće li Zeka iskočiti iz Kukujevca sa sva tri boda?!

Foto: FK Zeka Buljubaša

Na spuštanju zavese jesenjeg dela Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) igra se meč između dve ekipe na sredini tabele. Obilić u Kukujevcima dočekuje ekipu Zeke iz Ravnja.

Republika
 

Domaćin subotnjeg susreta sa učinkom 7-2-3 od starta sezone ima 23 boda što je dovoljno za peto mesto na tabeli. Ekipa iz Kukujevaca igra jako tvrde mečeve, sa malim brojem golova. Od početka sezone mrežu protivnika su tresli 25 puta, dok su loptu iz svog gola vadili samo u 13 slučaja.

Na domaćem terenu tim igra dosta dobro. U pet odigranih mečeva imaju četiri pobede i samo jedan poraz. Bodove pred svojim navijačima uzela im je jedino ekipa LSK-a. 

Dragan Jandrić je sa svojim timom bio u seriji od sedam mečeva bez poraza, od toga samo jedna podela bodova, ali je u prošlom kolu ekipa poražena na gostovanju ekipi BSK.

U subotu sa druge strane centra nalaziće se tim Zeka Buljubaša. Sastav iz Ravnja se sa samo jednim bodom manje u odnosu na Obilić nalazi i jedno mesto ispod njega. 

Radmilo Budučević je sa svojim igračima do osmog bila bio u samom vrhu tabele, ali je niz od tri meča bez pobede spustio ekipu na sredinu tabele. U prošlom kolu osvojena su sva tri boda, poražen je sastav iz Radenkovića rezultatom 3:1.

Van Ravnja ekipa Zeke i ne igra baš najbolje, na pet mečeva imaju osvojenih četiri boda.

Iz gostujućeg tabora pred subotnji meč poručuju:

- Svakako nas očekuje teško gostovanje u poslednjem kolu. Obilić je jako nezgodan protivnik na svom terenu. Biće teško, ali se nadamo i probaćemo da se neporaženi vratimo u Ravnje.

Obilić 1993 (Kukujevci) - Zeka Buljubaša (Ravnje)

Subota, 12. novembar od 13 časova

Teren u Kukujevcima

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading