HIT POLUSEZONE: Kolektiv glavni adut Tutina, Mulamuratović predvodnik tima!

Autor:

Sport

10.11.2022

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seid Mulamuratović: “Uz vodeći tandem Borac i Smederevo, sa Požegom i FAP-om u smiraj takmičarske godine, tražimo prečicu do plasmana u “top 4””.

HIT POLUSEZONE: Kolektiv glavni adut Tutina, Mulamuratović predvodnik tima!

Foto: Lična arhiva Saida Mulamuratovića.

Sa superligaškim iskustvom “u džepu” istinski je predvodnik plejade mladih fudbalera Tutina. Vezista Seid Mulamuratović (23) sa ekipom traži prečicu do samog vrha tabele.

Republika

Foto:  

- Istina je, iznenadili smo širu fudbalsku javnost ostvarenim rezultatom ove takmičarske godine - priznao je talentovani Tutinac za portal Republika.rs, Seid Mulamuratović.

Republika

Foto: Lična arhiva Saida Mulamuratovića.

 

Da li su iznednađeni i čelni ljudi kluba?


- Od njih sve počinje. Obezbedili su nam odlicne uslove u svlačionici i van nje na kojima može da nam zavidi većina superligaša, uzvratili smo im rezultatom.

Ključni čovek uspeha ove generacije je šef stručnog štaba.


- O treneru Kenanu Kolašincu mogu da govorim samo u superlativu. Mnogo zna fudbal, ume i da prenese to znanje na treninzima što mi demonstriramo na terenu i kroz rezultat. Da li je potrebno da podsećam sportsku javnost da je trenirao Novi Pazar?
Republika

Foto: Lična arhiva Saida Mulamuratovića.

 

Zasluge za bodovni saldo pripadaju i igračkom kadru.


- Imamo mlad tim koji je prošaran sa nekoliko iskusnih igrača, imamo kvalitet za vrh tabele u ovom rangu. Najjači smo kao kolektiv.


Predvodite generaciju mladih saigrača.


- Mnogo mi znači superligaško iskustvo iz Zlatibora kao i inostrano iz Halleshera gde sam igrao Bundes ligu do 19 godina.

Na terenu pravite razliku.


- Iako igram u srednjem redu, nedostaju mi golovi da budem sto odsto zadovoljan ličnim učinkom u jesenjoj polusezoni.

Imate još 180 minuta da prekinete golgeterski post?


- Iz pobedničkog koloseka nas je delimično izbacio poraz od Smedereva, međutim, imamo priliku da u preostala dva kola pobedama zaokružimo uspešnu polusezonu.

Republika

Foto: Lična arhiva Saida Mulamuratovića.

 

Vrh tabele “snimate” iz drugog plana.


- Borac iz Čačka i Smederevo su favoriti za sam vrh tabele, a za ostala mesta u gornjem domu “lomićemo koplja” sa ekipama Požege i Fapa - iskren je vezista ekipe sa obale Vidrenjaka.

“Šuška” se da biste mogli da promenite klub već ove zime?


- Ne mogu da kažem da ne razmišljam o višem rangu, ali još traje polusezona i rano je da pričam na temu promene sportske sredine bilo šta. Da prvo obezbedimo što bolji plasman Tutinu pa ću odlučiti o nastavku karijere - napomenuo je Mulamuratović.

Said Mulamuratović i Tutin znaju svoj trijumfalni put ove fudbalske jeseni.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading