LIDER STIŽE U VRANIĆ: Budućnost želi titulu jesenjeg šampiona!

Autor:

Sport

09.11.2022

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spušta se polako zavesa na jesenji deo Prve Beogradske lige (grupa B). U poslednjem kolu ekipa Budućnosti gostuje Vraniću. Susret se igra od 13:30.

LIDER STIŽE U VRANIĆ: Budućnost želi titulu jesenjeg šampiona!

Foto: FK Budućnost Dudovica

Četiri ekipe u poslednjem kolu jure pobedu i nadaju se da će konkurencija zastati kako bi se okitili titulom jesenjeg šampiona Prve Beogradske lige (grupa B). Upravo jedna od ekipa koja deli prvo mesto sa još dva tima u nedelju gostuje u Vraniću. 

Republika

Foto:  

Tim Vranića od starta sezone nema kontinuitet dobrih rezultata, ali se izdvojila kao prva ekipa ispod vodeće četvorke koja će po mnogima voditi bitku do kraja prvenstva za prvo mesto. 

Na domaćem terenu igrači trenera Zvonka Radića na pet odigranih mečeva imaju učinak 3-1-1. Jedini poraz je upravo od Rušnja koji deli prvo mesto na tabeli. Ekipa daje, ali i prima jako malo golova. Lopta u njihovoj mreži završavala je 14 puta, a sedam puta više su njihovi igrači matirali golmane protivnika.

U nedelju će odbrana Vranića biti pred najtežim ispitom u ovoj sezoni. Ekipa Budućnosti iz Dudovice u prošlom kolu srušila je lidera i sada dolazi silno motivisana za nastavak serije dobrih rezultata.

Igračima trenera Branka Aškovića više prijaju mečevi na svom terenu, na gostovanjima u pet odigranih mečeva imaju učinak 3-1-1. 

Predsednik Budućnosti Dejan Milinković u najavi meča istakao je:

- U oviru poslednjeg jesenjeg kola gostovaćemo odličnoj ekipi Vranića koja se nalazi na poziciji broj pet i diše za vrat vodećoj četvorci. Naš tim nakon pobede nad liderom iz Baćevca izlazi na čelo tabele i tu želimo da ostanemo do samog kraja. Trener Ašković će ove nedelje imati tri treninga. Na ovom meču nastupićemo bez Lalovića i Pajovića, ali momci koji istrče na teren daće svoj maksimum da polusezonu završimo na liderskoj poziciji. 

Vranić - Budućnost (Dudovica)

Nedelja, 13. novembar od 13:30

Teren u Vraniću

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading