BSK TRAŽI POVRATAK NA POBEDNIČKE STAZE: Šumadija dolazi u dobroj formi, ali u Baćevcu domaćin ne zna za poraz!

Autor:

Sport

08.11.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Prve Beogradske lige (grupa B) ekipa BSK-a dočekuje Šumadiju iz Šopića. Utakmica se igra u subotu od 13 časova.

BSK TRAŽI POVRATAK NA POBEDNIČKE STAZE: Šumadija dolazi u dobroj formi, ali u Baćevcu domaćin ne zna za poraz!

Foto: FSB

Susret dve ekipe koje igraju dobar napadački fudbal od starta prvenstva. Timovi u duel ulaze u različitim raspoloženjima, ali se očekuje dobra igra i dosta fudbalskih poteza na obe strane.

Republika

Foto:  

Domaćin u subotu je trenutno sa još dva tima lider na tabeli. Usled poraza na gostovanju u Dudovici stvorio se krug od tri tima sa istim brojem bodova. Pored BSK-a i Budućnosti iz Dudovice sa 29 bodova prvo mesto zauzima i Rušanj. 

BSK je jedini tim u ligi sa maksimalnim učinkom na svom terenu, šest mečeva i isto toliko pobeda. Igrači iz Baćevca igraju uvek na gol više, od starta sezone mrežu protivnika tresli su 32 puta, samo devet puta lopta je završavala u njihovom golu.

Pred duel sa ekipom Šumadije iz kluba poručuju: 

- Dolazi nam jaka i motivisana ekipa, tako da nas čeka teška utakmica sa Šumadijom, ali spremni smo i sem osvajanja tri boda drugo ništa ne dolazi u obzir, jer onda mi ne bi bili pravi konkurenti za plasman u viši rang. Igrali smo i do sada teške mečeve na svom terenu, pa smo izlazili kao pobednici. Nadamo se da ćemo nastaviti u mnoho jakom ritmu naročito posle poraza.

U subotu sa druge strane centra nalaziće se ekipa Šumadije. Tim iz Šopića u prvih šest kola nove sezone igrao je dosta loše, upisao je samo jednu pobedu u tom periodu. Na polovini prvog dela prvenstva krenule su dosta bolje partije. U poslednjih šest mečeva imaju pet pobeda i samo jedan poraz. 

Ekipa igra mečeve sa malim brojem golova što pokazuje i statistika od početka sezone. Gol protivnika pogađali su 21 put, loptu iz svoje mreže vadili su 16 puta. Sledeći protivnik je jedan od timova koji je napadački orijentisan, pa će odbrana imati dosta posla.

Gosti pred duel 13. kola Prve Beogradske lige (grupa B) izjavili su sledeće:

- Baćevac je veliki favorit što i sama tabela pokazuje, ali mi svakako ne idemo sa belom zastavom. Oslabljeni smo ne igranjem Dejana Crnčevića zbog kartona. Utakmice sa BSK-om su uvek slovile za derbije kroz istoriju naših susreta. Nadamo se velikom broju navijača iz Šopića na meču i pozitivnom rezultatu po nas, da probamo da završimo u top 5 ekipa posle prvog dela sezone, što je i bio jedan od ciljeva pre početka prvenstva.

BSK (Baćevac) - Šumadija (Šopić)

Subota, 12. novembar od 13 časova

Sportski teren FSB-a na Adi Ciganliji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading