ODLIČAN MEČ U ŠOPIĆU: Rezervista Vukićević doneo pobedu svojoj ekipi!

Autor:

Sport

05.11.2022

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je odigran meč 12. kola Prve beogradske lige (grupa B), ekipa Šumadije pred svojom publikom savladala je Zabrežje rezultatom 3:2.

ODLIČAN MEČ U ŠOPIĆU: Rezervista Vukićević doneo pobedu svojoj ekipi!

Foto: FK Šumadija Šopić

U Šopiću viđen je pravi takmičarski duel između dve ekipe koje se nalaze na sredini tabele. Nisu se štedeli igrači na terenu, igralo se sa puno duela što pokazuje i beležnica glavnog sudije.

Republika
 

 

Od samog starta visok intenzitet igre  na obe strane. Bez mnogo kalukacija ušli su igrači u meč sa ciljem da osvoje sva tri boda za svoju ekipu. Prvi gol viđen je u 30. minutu. Posle udarca iz ugla najbolje se u petercu domaćih snalazi Miloš Jerinić za prednost Zabrežja od 1:0.

Šumadija ubrzo dolazi do izjednačenja. Strelac za domaćina bio je Mladenović Damjan. To je ujedno bio i rezultat prvog dela igre.

Odmah na startu drugog poluvremena dolazi do potpunog preokreta, vode domaći 2:1. Posle centaršuta Beljića iz slobodnog udarca lopta dolazi do Strahinje Radovanovića koji trese mrežu protivnika.

Utakmica se dodatno otvorila posle tri gola na meču, bilo je dosta prekršaja i seckanja igre pa je bilo dosta posla za glavnog sudiju Batinica Stefana.

Drugi put na meču trese se mreža Šumadije u 72. minutu. Posle kardinalne greške golmana Ostojića koji je istrčao na loptu i loše reagovao, Bogdanović rutinski trese mrežu za 2:2.

Poslednjih 20 minuta susreta mogle su obe ekipe da dođu do sva tri boda, ali je to za nogom pošlo domaćem sastavu. Na odličan ubačaj Radovanovića rezervista Vukićević pet minuta pred poslednji sudijski zvižduk postavlja rezultat na 3:2.

Bodovi ostaju u Šopiću, publika posle 90 minuta igre može samo da aplauzom nagradi aktere meča. Odlična fudbalska predstava viđena je na terenu Šumadije, pet golova i čak 10 žutih kartona. Glavni sudija je javne opomene podelio na ravne časti, po pet puta upisani su igrači obe ekipe.

Šumadija (Šopić) - Zabrežje 3:2 (1:1)

Šumadija: Ostojić, S. Radovanović, Đorđević, Lazić (od 57' Milošević), Crnčević, F. Radovanović, Lazarević (od 57' Vukićević), Mladenović (od 80' Stojanović), Milovanović (od 80' Stanojević), Beljić, Vasić (od 46' Milić).

Zabrežje: Marinković, Vasić (od 83' Vidović), Gajić, D. Srećković, V. Srećković, Krstović (od 83' Drakulić), Vukelić, Rudež (od 50' Bogdanović), Jerinić (od 65' Blažić), Pavličević, Docić (od 65' Saša).

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading