ZMAJ POLETEO PA PAO: Srem se iz Noćaja vraća sa sva tri boda!

Autor:

Sport

07.11.2022

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srem je ukrotio Zmaja u Noćaju! U utakmici 12. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) ekipa iz Sremske Rače slavila je na gostovanju rezultatom 4:1.

ZMAJ POLETEO PA PAO: Srem se iz Noćaja vraća sa sva tri boda!

Foto: FK Srem Sremska Rača

Utakmica prava takmičarska od prvog sudijskog zvižduka. Obe ekipe ušle su maksimalno sa željom da osvoje sva tri boda.

Republika
 

Bilo je prilika u prvih 20 minuta ali su mreže mirovale. Prvi su mrežu protivnika zatresli domaći igrači. Igrao se 21. minut kada je Nenad Zaskalicki posle kornera loptu glavom sproveo u mrežu.

Gostujući igrači nisu klonuli duhom, nastavili su sa igrom koju su praktikovali i pre primljenog gola. Četiri minuta od polaska sa centra dešava se zanimljiva situacija na nekih 25 metara od gola Zmaja. Sudija dosuđuje slobodan udarac iz odlične pozicije za pogodak. Loptu namešta Miodrag Sremac i udarcem za TV špice pogađa gol - 1:1 u Noćaju. 

Posle novog poravnanja igrači na terenu spuštaju ritam, pa se prvi deo igre završava nerešenim rezultatom. Na poluvremenu trener gostiju Ćuruvija ubacuje mladog Drinčića, a igru napušta takođe goloboradi mladić sa brojem tri na dresu, Nestorović.

Ekipa Srema posle pauzi ulazi dosta ofanzivnije u meč, lopta je većinu vremena bila u posedu gostujućih igrača. Bolju igru u nastavku nisu uspevali na startu da krunišu golom, nizale su se prilike ispred Kljaljića, ali lopta nije htela u gol.

Kako se utakmica približavala kraju, tako su gostujući igrači pojačavali pritisak. Usled takve igre bilo je više prostora za kontre i polukontre za domaći sastav, ali su Sremčani bili spremni na te nalete.

U 75. minutu gosti dolaze do potpunog preokreta i prvi put vode na meču. Probija po desnoj strani Petrović i loptu na drugu stativu šalje do Dušana Radosavljevića koji je lagano sprovodi u gol. 

Deset minuta kasnije Sremac svojim drugim golom povećava rezultat na 3:1. Odličan udarac strelca prvog gola za goste nije uspeo da ukroti golman Zmaja.

Dva minuta kasnije rezervista Babić odmah po ulasku postavlja konačan rezultat na 4:1. Danas odlični Marko Petrović beželi het-trik u asistencijama, opet prodor po desnoj strani, lopta stiže do Babića koji petom stavlja tačku na ovaj meč.

Zmaj (Noćaj) - Srem (Sremska Rača) 1:4 (1:1)

Zmaj: Kljaljić, Jelikić (od 77' Mitrović), Ćurčić, Popović, Petrić, Sinđić, Petrović (od 77' Trivković), Savić, (od 77' Tojić), Vučenović, Zaskalicki, Kovačević.

Srem: Tomašević, Nestorović (od 46' Drinić), Šumarski, Krivokapić, Sremac, Radosavljević (od 85' Babić), Zarić (od 80' Grubiša), Kljaljić, Petrović, Ne. Vićentić (od 56' N. Vićentić), Kalinić.  

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading