KAKVA ZVEZDA, STRAŠNA ZVEZDA: Crveno-beli VRAĆAJU SRBE i prave paklen tim: Teodosić i Nedović aminuju!

Autor:

Sport

22.05.2024

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambiciozan plan uprave.

KAKVA ZVEZDA, STRAŠNA ZVEZDA: Crveno-beli VRAĆAJU SRBE i prave paklen tim: Teodosić i Nedović aminuju!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde u aktuelnoj sezoni u svoje vitrine izložili su sveže ispolirani trofej AdmiraBet ABA lige. Da bude još slađe, u finalu regionalnog takmičenja sa ubedljivih 3:0 u seriji „ometlali" su najvećeg rivala Partizan i obezbedili vizu za Evroligu naredne sezone. 

Prethodno, na Kališu se cakli i pehar namenjen Kupu Radivoja Koraća, koji su crveno-beli , takođe trijumfom nad gradskim rivalom, prigrabili nakon finalnog turnira u Nišu.

Što se tekuće sezone tiče, ostao je da se odigra još i plej-of u Košarkaškog ligi Srbije, a već u petak na programu je prvi polufinalni meč protiv FMP. Drugi polufinalni par su Partizan i Mega Bemaks.

Ipak, misli su uveliko usmerene ka narednoj sezoni, gde Zvezda sa osveženom upravom na čelu sa novoizabranim predsednikom Upravog odbora Željkom Drčelićem, želi da napravi iskorak u Evroligi. Kako saznajemo,  uprava je već prionula na posao s ciljem da obezbedi nekoliko potpisa za nastupajući ciklus, a oni će biti baš po meri navijača. U pitanju je nekolicina srpskih košarkaša koji će vratiti i pojačati četu predvođenu grčkim stručnjakom Janisom Sferopulosom. O imenima se još uvek ne govori zvanično, ali, kao što smo poodavno najavili, jedan od njih biće Nikola Kalinić. 

Okosnicu tima, dakle, činiće srpski košarkaši sa već postojećim domaćim snagama - Teodosićem, Nedovićem... A kada su njih dvojica u pitanju, pakleni duo je upoznat sa planovima klupskih funkcionera i sa oduševljenjem su dočekali plan za narednu sezonu. Sprema li se to projekat najjače Zvezde u istoriji? Odgovor je - da!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading