BALIČEVAC STIŽE U TEŠICU: Jastrebcu tri boda prekopotrebna za nastavak borbe za prvo mesto!

Autor:

Sport

17.11.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Nišavske okružne lige pred odlazak na pauzu u Tešici sastaju se Jastrebac i Baličevac. Susret se igra u nedelju od 13 časova.

BALIČEVAC STIŽE U TEŠICU: Jastrebcu tri boda prekopotrebna za nastavak borbe za prvo mesto!

Foto: FK Jastrebac

Pred nama je poslednji fudbalski vikend u Nišavskoj okružnoj ligi za ovaj deo sezone. U Tešici duel dve ekipe koje se nalaze na suprotnim stranama na tabeli, ali u meč ulaze sa istim ciljem, tri boda pred zimsku pauzu.

Republika
 

Jastrebac ove sezone igra dosta bolja nego prošle, posle nešto lošijeg starta nalaze se u seriji od 10 mečeva bez poraza. U tom periodu samo su dva puta morali da dele bodove sa protivnikom. 

Na domaćem terenu u šest odigranih mečeva imaju 15 osvojenih bodova, samo je Naisus nosio bodove iz Tešice. Igrači Jastrebca po broj datih golova nalaze se na drugoj poziciji sa 55 pogodaka, jedino je lider bolji po tom paramteru, Zemljoradnik je mrežu protivnika tresao dva puta više.

Pred poslednji meč u jesenjeg delu prvenstva iz Jastrebaca poručuju: 

- Naš tim je u sjajnoj formi koju želimo da nastavimo. Postigli smo 55 golova ove sezone i nadamo se pobedi i u poslednjem kolu protiv Baličevca. Ne nameravamo da prestanemo da jurimo prvo mesto i odlazak u Zonu.  

U nedelju u Tešice stiže ekipa Baličevac. Posle šest uvodnih mečeva bez pobede uspeli su da vežu tri trijumfa i tako se izdignu na tabeli. Trenutno se sa 14 bodova nalaze na devetoj poziciji. Osmo mesto udaljeno je sedam koraka.

U poslednjih pet mečeva imaju polovičan učinak, dva puta su ostali bez bodova, isto toliko puta uzeli ceo plen i jednom osvojili jedan bod. Na gostovanjima Baličevac od starta sezone pojačao je svoj bodovni saldo za četiri. 

Dueli ova dva tima su uvek sa dosta golova. Prošle sezone u oba susreta slavili su domaći sastavi i to istim rezultatima. Oba puta tri boda išla su u ruke domaćina rezultatom 2:1.

Jastrebac (Tešice) - Baličevac

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren u Tešici

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading