ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED VEČITI DERBI: Moramo da damo sve od sebe

Autor: Tanjug

Sport

27.11.2022

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Partizana tvrdi da se Crvena zvezda promenom trenera vratila na pravi kolosek.

ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED VEČITI DERBI: Moramo da damo sve od sebe

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da će košarkaši "crno-belih" dati sve od sebe na derbi meču osmog kola regionalne lige protiv Crvene zvezde.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana sutra uveče od 20 sati.

- Prvi derbi u nizu koji ćemo igrati ove godine. Promena trenera je pokazala da su se vratili na pravi kolosek, da igraju veoma dobro i nikada ni jedna utakmica protiv Crvene zvezde nije bila laka. Specijalna utakmica, to svi znamo. Trudimo se i pripremamo da odigramo najbolje što možemo. Ko god da bude u našoj ekipi, moramo da damo sve od sebe, u poslednje dve utakmice je bilo jasno da na momente igramo veoma dobro, na momente slabo i bez koncentracije. Jasno je da moramo da igramo u kontinuitetu dobro ako želimo dobru utakmicu - poručio je Obradović, preneo je zvanični sajt kluba.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Danilo Anđušić

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić izjavio je da je meč sa Crvenom zvezdom veliki motiv za igrače "crno-belih".

- Verujem da većina igrača zna o čemu se tu radi. Svi znamo kakva nas atmosfera čeka i kakva nas utakmica očekuje. Neće biti ni malo lako, igramo na gostujućem terenu, pred njihovim navijačima, ali ne treba da se opterećujemo stvarima sa strane i generalno njima. Fokus treba da bude na našoj igri i onome što mi radimo, jer verujem da sa našim sistemom i igrom kakvu znamo da prikažemo možemo doći do bitne pobede - istakao je Anđušić.

Partizan je na sedam mečeva ove sezone u AdmiralBet ABA ligi ostvario sedam trijumfa, dok Crvena zvezda ima pet pobeda i jedan poraz, uz meč manje.

Ovu utakmicu će suditi Damir Javor, Josip Radojković i Marko Mustapić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading