OBRAČUN U TEKSASU: Rasel Vestbruk završio u KRVI - PLJUŠTALE uvrede i isključenja! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.11.2022

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvari su se protekle noći zakuvale na meču San Antonija i Los Anđeles Lejkersa.

OBRAČUN U TEKSASU: Rasel Vestbruk završio u KRVI - PLJUŠTALE uvrede i isključenja! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/ClutchPointsApp

Rasel Vestbruk

Košarkaši Lejkersa su u vrlo uzbudljivom meču uspeli da dođu do važne pobede, rezultatom 143:138, čime su nagovestili izlazak iz krize sa početka prvenstva, ali je meč u San Antoniju obeležio obračun krajem treće deonice.

Rasel Vestbruk je, pri vođstvu svog tima od 99:92, krenuo ka košu Sparsa, ali ga je na obruču snažnim udarcem zaustavio Zek Kolins, koji je pritom bacio plejmejkera Lejkersa na parket.

To se uopšte nije dopalo Vestbruku, koji je momentalno krenuo na obračun sa centrom Sparsa, ali su ga saigrači, a pre svega Lebron Džejms, smirili, da ne bi napravio neku glupost. Odmah posle faula, Vestbruku je krenula da teče krv, međutim, to ga nije sprečilo da pokuša da se obračuna sa igračem "Mamuza".

Nakon gledanja snimka, sudije su odlučile da isključe Kolinsa, dok je Vestbruk otišo u svlačionicu, gde su ga lekari "sredili", pa je već početkom poslednje deonice mogao da se vrati na parket.

Nekadašnji MVP NBA lige je meč završio sa 11 poena, uz osam skokova i šest asistencija, a najbolji je u pobedničkoj ekipi bio Lebron Džejms, koji je upisao 39 poena i 11 skokova. Ovo je Lejkersima peta pobeda u prethodnih šest mečeva, pa deluje da se tim iz Kalifornije probudio u poslednjem trenutku.

U narednoj utakmici, Los Anđeles će u svojoj hali dočekati Indijanu, dok San Antonio gostuje ekipi Oklahome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading