UPALJENI SVI ALARMI: Povredio se MVP NBA lige - navijači strepe!

Autor:

Sport

10.11.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem za ekipu koja je pre početka sezone ciljala titulu.

UPALJENI SVI ALARMI: Povredio se MVP NBA lige - navijači strepe!

Foto: Tanjug/AP

Jokić i Džejms

Lebron Džejms izašao je sa terena pet minuta pre završetka gradskog derbija Los Anđelesa u kojem su njegovi Lejkersi poraženi od Klipersa i više se nije vraćao.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena osetio je bol u preponama, iako nije imao nikakav kontakt sa protivničkim igračima, pa je napustio teren u "Kripto.kom" Areni.


- Kada sam doskočio posle jednog šuta osetio sam bol u preponi. Čini mi se da tu imam mali spazam. Nisam hteo ništa da rizikujem i zato sam izašao sa terena - istakao je Džejms.

Foto: Tanjug/AP

Lebron ima jednu titulu sa Lejkersima

As Lejkersa je zbog problema sa preponom već propustio 17 mečeva u sezoni 2018/19, njegovoj prvoj u Los Anđelesu. Veruje da sada nije takav problem.

- Otići ću na snimanje, ali iskreno verujem da bih mogao da budem u timu već u narednom meču - istakao je Džejms. 

Lejkersi su katastrofalno počeli sezonu i za sada imaju skor od dve pobede i čak devet poraza. Zbog toga se očekuju neki krupni koraci uprave, koja mora nekoliko promena u timu da napravi, ukoilko želi da se Lebron i ekipa ponovo bore za titulu.

Džejms je u Lejkerse stigao 2018. godine, nakon što je u "jezerdžije" stigao iz ekipe Klivlenda. Sa ekipom iz Kalifornije je do sada osvojio jednu šampionsku titulu, i to onu 2020. godine, kada su u "mehuru" savladali ekipu Majami Hita u finalu.

Lebron je u karijeri osvajao četiri titule za MVP-a NBA lige, a takođe ima i četiri nagrade za najkorisnijeg igrača u NBA finalima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading