NE LJUTITE NIKOLU JOKIĆA: Provocirao Srbina, pa se GORKO POKAJAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.11.2022

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo mu nije trebalo...

NE LJUTITE NIKOLU JOKIĆA: Provocirao Srbina, pa se GORKO POKAJAO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denvera savladali su Indijanu sa 122:119 i na taj način stigli do četvrte uzastopne pobede u NBA karavanu.

Nikola Jokić brzo je ušao u problem sa faulovima, ali ni to ga nije sprečilo da reši utakmicu i to sa pet ličnih grešaka.

Džoker je susret završio sa 24 poena, dodao šest asistencija i četiri skoka za samo 21 minut na parketu, a njegov koš pred kraj ispostavio se presudnim, jer posle toga Indijana nije imala odgovor.

 

Sam finiš meča obeležila je situacija koju će košarkaš Indijane, Tajris Halibarton, zauvek zapamtiti. Pogodio je Halibarton nestvaran šut preko Jokića za izjednačenje (117:117) i imao je šta da kaže Srbinu. Provocirao ga je, misleći da je vratio svoj tim u meč i da će Indijana doći do pobede. Ali...

 

 

Tada dvostruki uzastopni MVP NBA lige pali u Džoker mod. Pogađa Jokić težak šut sa vrha kapice i dovodi Denver u novu prednost, a Džamal Marej ubacuje bacanja kada je to bilo potrebno i Nagetsi stižu do slavlja.

 

 

Na ovaj način Tajris Halibarton je težim putem naučio da nikada ne treba provocirati Srbina, posebno dvostrukog uzastopnog MVP-ja najkvalitetnije lige planete.

Nakon ovog trijumfa Nagetsi se nalaze na deobi drugog mesta zapadne konferencije sa učinkom 8-3, a mesto dele sa Finiksom i Portlandom. Ispred njih je samo ekipa Jute, koja ima dve pobede više, ali iz dva odigrana meča više. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading