JOKIĆEV TRENER BESAN: Ovo je recept za katastrofu!

Autor:

Sport

31.10.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Melouna pogodio je poraz od Lejkersa.

JOKIĆEV TRENER BESAN: Ovo je recept za katastrofu!

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun i Nikola Jokić

Košarkaši Denvera poraženi su od Los Anđeles Lejkersa rezultatom 121:110.

Bio je ovo prvi trijumf Lebrona Džejmsa i ekipe u ovoj sezoni, a trener Nagetsa, Majk Meloun, bio je vidno nezadovoljan posle meča.

Ekipa je pala u drugoj, trećoj i poslednjoj četvrtini. Još nismo odigrali dobru odbranu na strani. u Juti smo primili 123, u Portlandu 135, a sada 121 poen. To je recept za katastrofu kada gostujete. To je stvarno razočaravajuća stvar. Njihovi igrači su bili suviše komforni. Uz sve to, nedostajao nam je Bouns Hajlend. Rekao je da ne može da igra. Mnogo lošeg se dešavalo večeras. Nismo igrali dobru odbrano, nismo hvatali lopte posle njihovih promašaja, težak poraz na strani od jednog gladnog tima Lejkersa - rekao je Meloun.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun

 

Zatim se dotakao i Bounsa Hajlenda i njegove povrede:

- Ne znam još koliko je ozbiljno, rekao mi je samo da nije u stanju da igra. Verujem da nije mogao. Izašao je iz meča na kom je pogodio sedam trojki, baš nam je nedostajao.

Za kraj, istakao je da očekuje reakciju svog tima:

- Učinili smo igrače svesnim da oni još nisu dobili meč, da očekuju na terenu tim gladan pobede. Nadam se da ćemo i mi ispoljiti isti osećaj potrebe za pobedom - zaključio je Majk Meloun.

Denver posle sedam odigranih utakmica ima skor od četiri pobede i tri poraza, dok su Lejkersi tek u šestom meču stigli do prvog trijumfa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading