PRLJAV POTEZ DREJMONDA GRINA: "Kopa" oči, bije saigrače, a sada je Nikoli Jokiću umalo SLOMIO NOGU! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.10.2022

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Golden Stejta nastavio je da blista.

PRLJAV POTEZ DREJMONDA GRINA: "Kopa" oči, bije saigrače, a sada je Nikoli Jokiću umalo SLOMIO NOGU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denvera slavili su protiv Golden Stejta rezultatom 128:123 (40:34, 30:18, 28:36, 30:35), a Nikola Jokić je ponovo briljirao.

Srbin je tripl-dablom (26 poena, 12 skokova i deset asistencija) vodio Nagetse do trijumfa, ali je u jednom momentu mogao da završi sezonu, daleko pre nego što treba.

U jednom trenutku, posle izgubljene lopte Voriorsa, Nikola Jokić je došao u posed i umalo doživeo povredu zbog bezobrazluka protivničkih igrača. Prvo mu je Vigins ostavio isturenu nogu, a zatim je Grin odlučio da ga dokrajči, pa mu je punom težinom pao preko kolena.

 

 

Čistom srećom Džoker je izbegao prelom, a Grin je, ovog puta, bar odlučio da uputi izvinjenje. Znajući o kome se radi, pitanje je koliko je to izvinjenje bilo iskreno. Drejmond Grin je jedan od najprljavijih igrača u istoriji NBA lige, pa je tako relativno skoro učestvovao u incidentu kada je prebio saigrača, Džordana Pula.

Nesrećni Pul dobio je izvinjenje, ali tek kada se snimak pojavio u medijima, a Grin je, i pored svega, ostao u timu. Takođe, poznati su slučajevi kada je Drejmond Grin "kopao" oči rivalima, pa su tako njegove ruke na licu osetili Nikola Jokić, Lebron Džejms i Džejms Harden.

Navijači Denvera nisu ostali nemi na ovaj podli potez grina, pa su krenuli da besne na društvenim mrežama i opominju šta je moglo da se desi Jokiću.

 

 

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige mora biti malo zaštićeniji, bar kada su ovi prljavi potezi protivničkih košarkaša u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading