ISPLIVAO SNIMAK SKANDALA: Drejmond Grin brutalnim udarcem NOKAUTIRAO Džordana Pula! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.10.2022

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana pojavila se vest da je Drejmond Grin udario svog saigrača Džordana Pula na treningu, a sada se pojavio i snimak.

ISPLIVAO SNIMAK SKANDALA: Drejmond Grin brutalnim udarcem NOKAUTIRAO Džordana Pula! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Drejmond Grin i Džordan Pul

Tokom treninga Voriorsa, Drejmond Grin je stajao na terenu, dok je Pul bio sa strane. U jednom trenutku, verovatno isprovociran nečim što mu je Pul dobacio, vetaran Golden stejta je krenuo ka svom dosta mlađem kolegi.

Pul je zatim odgurnuo Grina. a zatim je usledio brutalan udarac, koji će mladi košarkaš ekipe iz Ouklenda sigurno dugo pamtiti. Nokautom, Grin je bacio Pula na pod, a ostali saigrači i treneri su krenuli ka Drejmondu i verovatno ga sprečili da dodatno prebije svog saigrača.

Prema informacijama koje dolaze "preko bare" Drejmond Grin je na kraju uputio izvinjenje mlađem saigraču, ali je i Džordan Pul promenio ponašanje od kad je saznao da će dobiti novi ugovor i mnogo veću platu.

NBA liga kreće za 12 dana, a ovaj događaj sigurno nije prijao aktuelnim šampionima, koji će verovatno uzdrmani ući u sezonu u kojoj će probati da ponove odbrane šampionski prsten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading