Stari vuk je još u punoj snazi!

Autor:

Sport

07.10.2022

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ideolog i tvorac Partizanove pobede u Nemačkoj.

Stari vuk je još u punoj snazi!

Foto: Starsport

Bibras Natho

Maestro sa loptom, doktor na terenu i kreator igre Partizana Bibras Natho, zasijao je u ovoj sezoni nakon dolaska Gordana Petrića na klupu "parnog valjka".

Iako je zagazio u 35 godinu života, Natho na terenu deluje kao mladić! Iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje, a snage ne nedostaje, šta više, Izraelac trči kao navijen svih 90 minuta.

Republika

Foto: Starsport

Bibras Natho

Prethodno dve sezone vladalo je pravilo da Natho nema snage za više od 60 minuta fudbala na visokom nivou, međutim, Bibras je ove sezone demantovao nepopularno mišljenje "u grobara"!

Protiv Kelna je kao na tacni poslužio loptom Svetu Markovića, ali Natho je i pored toga napravio veliki broj korisnih stvari na sinioćnem meču.

Republika

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Primera radi, osim asistencije Markoviću (260), dostigao je Partizanov ideolog najveći procenat uspešnih pasova od onih fudalera koji su imali najmanje 20 dodavanja (37 od 47), učestvovao u 68 akcija (najviše u ekipi), sedam puta oduzeo posed protivniku i nametnuo se kao lider. Indeks 281 znači da je partija u Kelnu najbolja u sezoni za Natha, bolja čak i od večitog derbija kad je pogotkom sa bele tačke spasao doneo Parnom valjku remi (1:1), spasa u Kragujevcu kad je poentirao za slavlje nad Radničkim (270) ili nedavnog izdanja u susretu sa Vojvodinom (265).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading