EKSPERIMENT NIJE PROŠAO: Nemci udarili na "Jarčeve", trener Kelna na meti zbog podatka iz rubrike "verovali ili ne"!

Autor:

Sport

07.10.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je Partizan namerno potcenjen?

EKSPERIMENT NIJE PROŠAO: Nemci udarili na "Jarčeve", trener Kelna na meti zbog podatka iz rubrike "verovali ili ne"!

Foto: FK Partizan/Sandić Foto

Fudbaleri Partizana uspeli su da iznenade Keln i slave u gostima rezultatom 1:0.

Više detalja o herojskom meču crno-belih u Nemačkoj možete pronaći OVDE, a dan posle utakmice nemački mediji oštro su udarili po treneru "Jarčeva" Štefenu Baumgartu.

Zameraju mu ogromne promene i eksperiment sa sastavom - gledajući utakmicu koju je Keln dobio u subotu (protiv Dortmunda 3:2) i ovu sa Partizanom, u prvih 11 napravljeno je čak sedam promena!

Eksperiment sa dozom potcenjivanja nije prošao, pa je Baumgart kasnije panično krenuo da ubacuje startere jednog za drugim, ali bez većeg uspeha jer se Partizan odbranio.

Trener Kelna nije bio u potpunosti nezadovoljan posle poraza:

Razočaran sam rezultatom, ali ne i igrom tima. Falio je samo gol. Nedostajalo nam je mirnoće u određenim situacijama. Ali to je proces učenja - rekao je Baumgart, pa se dotakao i tima koji je izveo na teren:

- Nemamo mi A i B tim. Da smo pobedili svi bi sada pričali da sam dobro odlučio. Kada ne pobedimo svaka se odluka preisputuje. Iz mog ugla, rezultat nema veze sa rotacijama. Uostalom, ja odlučujem, zato sam ja trener, a ne bilo ko drugi. I nastaviću to da radim. Ne pričamo o A i B timu, jer mi nemamo A i B tim.

Crno-beli se posle tri odigrana kola nalaze na čelu tabele ove grupe Lige konferencija sa pet osvojenih bodova koliko ima i Nica. Keln ima bod manje, dok je Slovacko na začelju sa jednim bodom.

Da li vi mislite da je Keln previše potcenio Partizan?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading