TEK SMO NA POLA PUTA: Petrić ŽALI za ubedljivijom pobedom u Kelnu, a PONOSAN je na crno-bele!

Autor:

Sport

06.10.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg "Parnog valjka" se već okrenuo Voždovcu nakon ključne pobede u Ligi konferencija.

TEK SMO NA POLA PUTA: Petrić ŽALI za ubedljivijom pobedom u Kelnu, a PONOSAN je na crno-bele!

Foto: Tanjug/AP

Trener Partizana Gordan Petrić

Fudbaleri Partizana napravili su džinovski korak ka evropskom proleću, a trener crno-belih Gordan Petrić odao je priznanje svojim izabranicima posle "minimalca" u Kelnu.

- Ne volim da se bavim ocenama. Rekao sam momcima da, ako sve odrade kako treba, pobediće Keln. svaka im čast, ali tek smo na pola puta. Za sedam dana ponovo igramo sa Kelnom i moramo da se odmorimo i spremimo za Voždovac u nedelju. Keln igra direktan fudbal i uspeli smo da im odgovorimo, čestitam mojim igračima još jednom. Znao sam da će oni u nastavku meča da rizikuju i bio sam zabrinut i nakon vođstva, nismo imali sreće da pred kraj damo još dva-tri gola, ali zadovoljni smo - rekao je Petrić.

Podsetimo, nemački predstavnik u grupnoj fazi Lige konferencija u Humsku stiže već narednog četvrtka, a Partizan je na deobi čelne pozicije na tabeli sa Nicom (po pet bodova).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading