Bivši igrač Zvezde RAZBESNEO sve navijače Partizana u programu uživo! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.10.2022

11:24 >> 12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudna odluka da kaže baš to...

Bivši igrač Zvezde RAZBESNEO sve navijače Partizana u programu uživo! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su Keln u meču trećeg kola Lige konferencija rezultatom 1:0, a susret je imao zanimljivu najavu.

Stručni konsultant i gost u prenosu utakmice između Crvene zvezde i Ferencvaroša bio je Ivan Dudić, nekadašnji fudbaler tima sa Marakane. U odjavi prenosa voditelj ga je upitao šta očekuje od meča između Kelna i Partizana, a Dudić se potrudio da razbesni sve navijače kojima je crno-bela boja u srcu.

Ja kao jedan zvezdaš navijam za Keln - rekao je kroz osmeh Ivan Dudić.

Ivan Dudić je tokom karijere branio boje Crvene zvezde, Železnika, Benfike, Monsa, Bežanije, Zalaegerseka i Ujpešta, a odigrao je i sedam utakmica za reprezentaciju Jugoslavije.

Gordan Petrić i njegovi izabranici potrudili su se da ipak razočaraju Dudića i stignu do pobede, a šef struke crno-belih posle meča je istakao:

- Ne volim da se bavim ocenama. Rekao sam momcima da, ako sve odrade kako treba, pobediće Keln. svaka im čast, ali tek smo na pola puta. Za sedam dana ponovo igramo sa Kelnom i moramo da se odmorimo i spremimo za Voždovac u nedelju. Keln igra direktan fudbal i uspeli smo da im odgovorimo, čestitam mojim igračima još jednom. Znao sam da će oni u nastavku meča da rizikuju i bio sam zabrinut i nakon vođstva, nismo imali sreće da pred kraj damo još dva-tri gola, ali zadovoljni smo.

Kako je Petrić vratio veru igračima i navijačima Partizana možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Cergarijada

11.10.2022 15:50

Dzaba ne nisi nadimak ,, cigan " .