TROSTRUKI UBICA IZ ČAČKA PROGLAŠEN NEURAČUNLJIVIM! Naloženo obavezno lečenje u ustanovi zatvorenog tipa!

Autor:

Hronika

07.10.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilija Glišović koji se tereti za krivično delo trostuko ubistvo, na glavnom pretresu održanom u Višem sudu u Čačku proglašen je neuračunljivim u trenutku izvršenja ovog krivičnog dela i izrečena mu je mera obaveznog lečenja u zdravstvenoj ustanovi zatvorenog tipa

TROSTRUKI UBICA IZ ČAČKA PROGLAŠEN NEURAČUNLJIVIM! Naloženo obavezno lečenje u ustanovi zatvorenog tipa!

Foto: Republika

Ilija Glišović ubica iz Čačka

Ilija se nije pojavio na glavnom pretresu zbog svog zdravstvenog stanja, a psihijatar iz bolnice zatvorenog tipa koji radi sa njim je obrazložio razloge zbog kojih nije došao. Sud je izrekao meru obaveznog lečenja, neće biti drugih ročišta - izjavio je Radisav Vesović, Glišovićev branilac po službenoj dužnosti, za RINU.

Ilija će sa trećeg sprata zatvorske bolnice biti prebačen na četvrti, gde borave osobe koje su na izdržavanju izrečene mere obaveznog lečenja. Njegovo stanje svakodnevno prati tim lekara koji će izveštaj podnositi sudiji.

Podsetimo, Ilija Glišović je u aprilu ove godine u čačanskom naselju Kulinovci usmrtio oca, majku i dedu a potom pobegao sa mesta zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading