KONAČNO OTVORIO DUŠU: Nikola Jokić otkrio tajnu Eurobasketa - evo šta su reprezentativci radili nakon eliminacije!

Autor:

Sport

27.10.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska košarkaška javnost i dalje je razočarana učešćem našeg nacionalnog tima na letošnjem Eurobasketu.

KONAČNO OTVORIO DUŠU: Nikola Jokić otkrio tajnu Eurobasketa - evo šta su reprezentativci radili nakon eliminacije!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denvera ostvarili su novi trijumf u okviru NBA lige savladavši LA Lejkerse rezultatom 110:99, a još jednu sjajnu partiju pružio je najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić ostvarivši učinak od 31 poena, 13 skokova i devet asistencija.

Nakon ovog susreta u razgovoru sa predstavnicima medija, Nikola je dobio i pitanje vezano za nedavno završeno košarkaško Evropsko prvenstvo. Novinare je interesovalo Jokićevo mišljnje o svemu što se dešavalo na Eurobasketu, kao i informacija kako su srpski reprezentativci podneli preranu eliminaciju:

- Rezultat nije onakav kakav smo želeli, ali ja sam rekao momcima u svlačionici da mi je bilo zadovoljstvo i prelepo s njima . Zahvalio sam im se, ne samo na saradnji, nego i na druženju koje smo imali. Poslednji dan kada smo ispali smo bili svi u jednoj sobi, družili smo se malo. Nešto što je meni bilo najvažnije je da atmosfera bude kako treba, da ostanemo svi u dobrim odnosima - istakao je najbolji srpski košarka.

Foto: Starsport

Nikola Jokić tokom Eurobasketa

 

Da podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije svoje učešće na Eurobasketu okončala je u osmini finala porazom od selekcije Italije rezultatom 94:86.

Pred selekcijom selektora Svetislava Pešića sada su odlučujuće borbe u kvalifikacijama za Mondobasket, a Nikola Jokić neće moći u tim susretima da pomogne srpskom nacionalnom timu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading