KADA SE SRBIN IZNERVIRA: Sjajni Jokić nedovoljan za trijumf Denvera - tukli su ga, ali ni on nije ostao dužan! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

20.10.2022

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svlačionici ekipe iz Kolorada neće se slušati džez.

KADA SE SRBIN IZNERVIRA: Sjajni Jokić nedovoljan za trijumf Denvera - tukli su ga, ali ni on nije ostao dužan! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Na startu nove NBA sezone ekipa Denvera poražena je na gostovanju protiv Jute. "Džezeri" su i pored dobre partije najboljeg srpskog košarkaša trijumfovali rezultatom 123:102 (37:30, 38:23, 19:27, 29: 22).

Nikola Jokić je većinu predsezonskih mečeva odgledao sa klupe usled povrede zadobijene na Eurobasketu, ali na osnovu premijerne partije u novoj sezoni može se reći da se već sada nalazi u zavidnoj formi i da nastavlja ono što je započeo u prethodnoj sezoni.

 

Ukupno 27 postignutih poena, četiri skoka i šest asistencija ipak nisu bili dovoljni Denveru da izbegne poraz u "Vivint Smart Home Areni" u Solt Lejk Sitiju. Može se reći da je pitanje pobednika bilo rešeno već početkom druge deonice igre kada se Juta serijom 12:0 rezultatski odlepila, a domaćin je na veliki odmor otišao sa čak +22.

U nastavku meča domaćin je znalački čuvao stečeno vođstvo, a gosti iz Kolorada, osim prilaska na jednocifreni deficit (90:98), više nisu mogli.

Treba napomenuti da domaćin tokom čitavnog susreta nije birao sredstva kako bi zaustavio Nikolu Jokića koji je zbog velikog broja udaraca na kraju i izgubio nerve i prilikom pokušaja postavljanja bloka prosto odneo sa terena domaćeg košarkaša Kolina Sekstona.

 

 

Priliku za porpavljanje utiska na startu sezone ekipa Denvera će imati već u subotu (22. oktobra) kada će gostovati zvaničnom NBA šampionu, ekipi Golden Stejta.koja je u odbranu prstena krenula trijumfom nad LA Lejkersima rezultatom 123:109.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading