TRANSFORMACIJA: Nikola Jokić iznenadio američke novinare - pred start nove sezone odlučio da promeni imidž!

Autor:

Sport

17.10.2022

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još od okončanja evropske košarkaške smotre, najbolji srpski košarkaš ima problema sa nezgodnom povredom.

TRANSFORMACIJA: Nikola Jokić iznenadio američke novinare - pred start nove sezone odlučio da promeni imidž!

Foto: Tanjug/AP

Dvostruki uzastopni MVP košarkaš najbolje košarkaške lige na svetu, Nikola Jokić dugo je vukao povredu zadobijenu na Eurobasketu ovoga leta. Usled navedenog propustio je veći deo predsezonskih mečeva svog Denvera, pa su sa pravom navijači ovog kluba strahovali kada će i u kojoj meri Jokić moći da pomogne saigračima.

I tokom mečeva na kojima je nastupio, Nikola Jokić je na zglobu desne šake nosio zavoj, ali je bilo evidentno da uzima daleko manji broj šuteva u odnosu na ono što su navijači od njega navikli.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić sa zavojem oko zgloba desne šake

 

Sve navedeno podstaklo je novinare "Denver Posta" da pitaju Jokića da li i dalje zbog zavoja koji nosi ima problema sa zglobom šake usled čega je na tri odigrana susreta uputio samo dva šuta za tri poena. Odgovor srpskog košarkaša je mnoge iznenadio:

- Možda je to novi imidž, a trojke nisam više šutirao samo zato jer ništa nisam mogao da pogodim - istakao je Nikola Jokić ostavivši nvinare u čudu.

Svoj prvi meč u novoj NBA sezoni košarkaši Denvera odigraće u četvrtak 20. oktobra. U 3 sata po srpskom vremenu ekipa iz Kolorada gostovaće Juti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading