BRUTALNO: Lebron još mnogo toga mora da nauči, Jokić uništio Jezerdžije - Lejkersi tonu sve niže!

Autor:

Sport

27.10.2022

05:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpsko kolo u Koloradu uništilo Lejkerse.

BRUTALNO: Lebron još mnogo toga mora da nauči, Jokić uništio Jezerdžije - Lejkersi tonu sve niže!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Porter Džunior

Nikola Jokić nastavlja da teroriše protivnike širom NBA parketa. Ovoga puta pred Denvrom oružje je položila ekipa iz Los Anđelesa koja nije imala rešenje za najboljeg srpskog košarkaša.

Denver : LA Lejkers 110:99 (26:22, 28:32, 32:17, 24:28)

I pored činjenice da ga nije služio šut za tri poena (0/4), Jokić je za 34 minuta koliko je proveo na parketu ostvario učinak od 31 poena, 13 skokova i devet asistencija tako da mu je za samo jedno uspešno dodavanje izmakao novi tripl-dabli u karijeri.

U dva uvodna perioda igre trejala je rezultatska klackalica, a domaćin polovinom druge četvrtine uspeva da stigne do prve osetnije prednosti. Imao je Denver prednost od 51.41, ali su gosti iz Loa Anđelesa do odlaska na odmor serijom 13:3 uspeli da stigunu do poravnanja rezultata.

Gosti su na startu trećeg perioda igre stigli i do minimalne prednosti, ali je u tom momentu ekipa Denvera zaigrala znatno angažovanije. Puleni Majkla Melouna su iz minuta u minut povećavali prednost i na pauzu pred odlučujuću četvrtinu otišli su sa 15 poena viša što je, ispostaviće se, gostima bilo nedostižno.

Rutinski je Denver odigrao poslednjih 12 minuta susreta i zasluženo stigao do trećeg trijumfa u aktuelnoj sezoni.

Pored već pomenutog Nikole Jokića, zapažene partije u ekipi iz Kolorada pružili su Brus Braun sa 18 i Džamal Marej sa 13 poena. U redovima kluba iz Los Anđelesa bolji od ostalih bili su Entoni Dejvis i Lebron Džejms koji su postigli 22, odnosno 19 poena.

Denver nakon ovog susreta ima skor od tri pobede i dva poraza, dok Lejksersi ostaju "zakucani" za samo dno tabele Zapadne konferencije sa skorom 0-4.

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading