TAMNI VILAJET U KATALONIJI: Šta to radi Ćavi na "Kamp Nou"?

Autor:

Sport

26.10.2022

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona takmičenje u Ligi šampiona nastavila u grupi, Laporta poziva na strpljenje.

TAMNI VILAJET U KATALONIJI: Šta to radi Ćavi na "Kamp Nou"?

Foto: Tanjug/AP

Trener Barselone Ćavi Ernandez

Barselona je doživela krah u elitnom takmičenju, a predsednik Katalonaca Đoan Laporta opisao je situaciju na "Nou Kampu".

Čelnik katalonskog giganta objasnio je da je u toku "proces" konsolidacije tima pod dirigentskom palicom trenera Ćavija Ernandeza, koji je pohvaljen zbog forsiranja talentovanih igrača.

- Moramo da gledamo unapred. Znamo da je u toku proces reizgradnje tima tokom koje će biti uspona i padova - počeo je Laporta, a potom je dodao:

- Poruka navijačima je da gledaju u budućnost. Ćavi je omogućio talentima da igraju, tako da imaju šansu da "rastu" - preneo je Fabricio Romano reči Laporte.

 

 

Podsetimo, Barsa je doživela težak poraz od Bajerna na svom terenu, a trijumfom Intera nad Viktorijom (4:0) eliminisana je iz Lige šampiona.

Španski velikan će evropsku odiseju nastaviti u Ligi Evrope, uz mogućnost da se sastane sa Crvenom zvezdom u nokaut fazi. Što se tiče Primere, Barselona zaostaje tri boda za vodećim Real Madridom nakon 11 odigranih kola, teški dani za Katalonce...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading