ZBOGOM, ELITO! Barselona STIŽE na "Marakanu"?

Autor:

Sport

26.10.2022

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrana su dva meča u okviru Lige šampiona, ostalih šest počinju od 21 čas.

ZBOGOM, ELITO! Barselona STIŽE na "Marakanu"?

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera i Porta zabeležili su važne i ubedljive pobede u okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona, dok ostalih šest mečeva možete pratiti UŽIVO na našem portalu.

"Neroazuri" su na "Meaci" lako nadigrali Viktoriju sa 4:0 (2:0), čime su zacementirali mesto u osmini finala elitnog takmičenja. Takođe, sada je jasno da će Barselona takmičenje nastaviti u Ligi Evrope, pa postoji mogućnost da se na proleće sastane sa Crvenom zvezdom, ukoliko srpski šampion uspe da "izađe" iz grupe H.

Čehe je "otvorio" Mhitarjan golom u 35. minutu meča, a potom je dvostruki strelac bio iskusni napadač Edin Džeko, dok je slavlje potvrdio Lukaku. Italijanski gigant je sada drugi na tabeli grupe C sa deset bodova, dva manje od vodećeg Bajerna, koji gostuje na "Kamp Nou".

 

Standings provided by Sofascore

 

Porto je uspeo da se revanšira Brižu za katastrofu na "Dragau" (0:4), pa je uzvratio istom merom u Belgiji. Portugalski sastav nosio je Taremi sa dva gola, a precizni su bili još i Evanilson i Eustakio.

Ova dva tima su blizu prolaza u nokaut fazu, dok večeras na "Metropolitanu" igraju Atletiko o Bajer.

 

d

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Pendula

26.10.2022 22:22

Ne može,Marakana je u Brazilu...