DIGAO RUKE: Ćavi se pomirio sa sudbinom...

Autor:

Sport

13.10.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu lako...

DIGAO RUKE: Ćavi se pomirio sa sudbinom...

Foto: Tanjug/AP

Ćavi

Fudbaleri Barselone blizu su eliminacije iz Lige šampiona.

Katalonci su u dva meča protiv Intera osvojili samo jedan bod, pa dva kola pre kraja grupne faze imaju tri boda manje od Neroazura, ali i slabiji međusobni duel.

Inter ima meč loptu u narednom kolu, kada će trijumfom protiv Viktorije na domaćem terenu imati priliku da obezbedi plasman u osminu finala elitnog takmičenja.

Trener Barselone Ćavi se pomirio sa eliminacijom svog tima iz LŠ.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa duela u Barseloni

- Pravili smo greške kakve ne smemo da priuštimo u ovakvom takmičenju. Sada moramo da se oslanjamo na veru i karakter kako bismo se vratili u borbu. Nismo pokazali najbolju verziju sebe u LŠ, ali i dalje imamo nacionalno prvenstvo, Kup i Superkup. Sezona je duga, a naše taktičke ideje su dobre - rekao je Ćavi nakon remija na Kamp Nou (3:3).

Ćavi je govorio o greškama koje je njegova ekipa pravila.

- U drugom poluvremenu nam je pao intenzitet. Neću izdvajati igrače jer smo mi pre svega tim. Ako Pike, Buskets, Pedri ili Dembele prave greške, onda sam ja za to kriv - rekao je trener Barselone.

Barselona će u narednom kolu gostovati Bajernu u Minhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading