HAOS U BARSELONI: Navijači Bajerna PROVOCIRALI, pa izbegli POKUŠAJ LINČA i spasavali ŽIVU GLAVU! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.10.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro su prošli...

HAOS U BARSELONI: Navijači Bajerna PROVOCIRALI, pa izbegli POKUŠAJ LINČA i spasavali ŽIVU GLAVU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/@gucodd

Navijači na meču Barselona - Bajern

Fudbaleri Barselone završili su učešće u Ligi šampiona.

Bajern je u meču odluke demolirao Barselonu u gostima sa 3:0 i na taj način poslao je Ćavija i njegovu ekipu u Ligu Evrope.

I pored toga što rezultat nije bio idealan, navijači Barselone ostali su uz tim do poslednjeg trenutka i davali su podršku, a na kraju su se našli u centru pažnje haosa i skandala. Bajern je dobio 2.400 karata za ovaj meč, te je imao podršku svojih najvatrenijih pristalica koje su, zbog provokacije, umalo prošle kao bose po trnju. Tačnije, dva najbezobraznija navijača Bajerna bili su blizu linča i imali su puno sreće.

Nemci su provocirali domaće fanove prilikom svakog gola Bajerna, a u jednom trenutku publika je poludela. Napali su navijači Barselone pomenuta dva Nemca koja su uz pratnju obezbeđenja napustila stadion.

 

 

Zaradili su fanovi Bajerna nekoliko udaraca, ali se sve završilo daleko bolje nego što je to moglo da bude. 

Video snimak ovog incidenta se ubrzo našao na društvenim mrežama i mnogi su žestoko osudili takvo ponašanje navijača Barselone te su tražili da se učesnici ovog incidenta odmah kazne i da se što pre sazna njihov identitet.

Podsetimo, iz ove grupe plasman u osminu finala Lige šampiona sa prvog mesta obezbedio je Bajern koji je ostvario sve pobede i drugoplasirani Inter koji ima deset bodova. Barsa će, sa četiri boda, u Ligu Evrope, dok Plzen nema niti jedan bod i završio je evropsku odiseju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading