NOVI HOROR SA SADISTIČKIM SCENAMA IZ PAKLA SNIMLJEN U BEOGRADU: "Hellraiser 2022" će vas ostaviti bez daha! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.10.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi horor ,,Hellraiser 2022" sniman je u Beogradu!

NOVI HOROR SA SADISTIČKIM SCENAMA IZ PAKLA SNIMLJEN U BEOGRADU: "Hellraiser 2022" će vas ostaviti bez daha! (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Da li ste gledali novi film ,,Hellraiser" iz 2022. godine? Ako niste, obavezno pogledajte novi horor, koji je snimljen u Srbiji, tačnije u Beogradu.

Naime, tinejdžerka mora da se susreće sa sadističkim, natprirodnim silama iza misteriozne kutije slagalice koja je odgovorna za nestanak njenog brata u filmu. A kako njen brat nestaje, ona je spremna na sve da uradi, kako bi dobila ,,pomilovanje" zlih sila, koje će ga oživeti, te u celu mrežu prokletstva uvlači i ostalu ekipu, kao i njenog momka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Faison (@adamfaison)

 

 

No, malo je poznato da je film snimljen baš u našoj zemlji, a kadrove u ovom papreno skupom horor filmu možete videti u galeriji. 

 

Glumačka ekipa je putovala i napravila pauzu u karantinu te godine sa varijantom Omkrikon korona tokom snimanja. Gojer je u septembru 2021. objavio da je produkcijsko osoblje „usred” snimanja, priznajući da je glavno snimanje počelo u Beogradu, u Srbiji. Snimanje je prvobitno počelo u julu 2021, a zatim je završeno u oktobru 2021.

- Reći ću da smo se vratili na originalnu novelu za izvorni materijal, mi zaista poštujemo Klajvov rad. Mogu reći da je Dejvid Brukner genije. Trenutno se snima. Snimak je zastrašujući i neverovatan, a Cenobiti su zapanjujući - istakao je Gojer, na šta se reditelj nadovezao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Faison (@adamfaison)

 

- Radost je i san za filmskog stvaraoca poput mene da zaroni u taj svet. Sve što ću reći je da nam je cilj da budemo što verniji originalnom materijalu. [Originalna priča Klajva Barkera] „The Hellbound Heart“ je takođe primarni izvor inspiracije, kao i originalni film - i dodaje:

- Beograd ima neku zaista zanimljivu arhitekturu koja zapravo deluje kao „podizanje pakla“, koju smo uspeli da ugradimo. Nadam se da postoji pogled na sve prostore i lokacije koji se čini pomalo u blizini stvarnosti kakvu poznajemo.

- Klajv je bio veoma uključen. Klajv se pojavio pre snimanja kada smo bili na pripremama i bio je zaista divan resurs za mene. Bio je zaista velikodušan sa svojim vremenom i veoma je pozdravio ideju da je ovo nova grupa umetnika, i da će oni trčati sa ovim i sleteti na različita mesta sa njim. On je to veoma podržavao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading