BILA JE PRIRODNA LEPOTICA, A ONDA JE ZAVRŠILA KOD PLASTIČARA: Izgled Ane Bebić svi komentarišu, više ne liči na sebe! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bebić posetila je navodno plastičnog hirurga, koji joj se poigrao sa izgledom!

BILA JE PRIRODNA LEPOTICA, A ONDA JE ZAVRŠILA KOD PLASTIČARA: Izgled Ane Bebić svi komentarišu, više ne liči na sebe! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Ana Bebić 2008. godine pojavila se na našoj estradi, a pored njenog izvrsnog glasa, u prvi plan dospeo je njen fizički izgled, koji je ovih dana glavna tema. Ana je tih godina u Hrvatskoj nosila epitet najlepše Hrvatice, budući da je lepotom mamila i žarila. 

Bebićeva je sa IT stručnjakom dobila čak dva naslednika, i prepustila se porodičnom životu, koji joj je doneo lepe stvari Nažalost, zbog porodice sa muzikom je ona nakratko morala da prekine, ali se nedavno vratila sa još boljim pesmama i spotovima, ali izmenjenog izgleda.

Republika

Foto: Ivaca Savić

Ana Bebić

 

S obzirom na lepotu kojom ona raspolaže i može da se pohvali, sve je začudila Anina odluka da uradi korekciju na nosu. Ne zna se tačno kakvu intervenciju je lepa Hrvatica uradila ali čini se da je njome ona potpuno promenila lični opis. Slika koja tome svedoči privukla je veliku pažnju javnosti i komentare koji su bili podeljeni.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Bebić Instagram

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading