PETAR I KALINA SAD ZAJEDNO IZDAJU SAOPŠTENJA: Oglasili se nakon priče da su u vezi, ipak ništa od šetnje pudlice? (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Strugar i Kalina Kovačević oglasili su se nakon priče da su uplovili u ljubavnu vezu!

PETAR I KALINA SAD ZAJEDNO IZDAJU SAOPŠTENJA: Oglasili se nakon priče da su u vezi, ipak ništa od šetnje pudlice? (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nakon informacije da je naš proslavljeni glumac Petar Strugar uplovio u romansu sa koleginicom Kalinom Kovačević, posle razvoda od supruge Olje, on se oglasio i otkrio kako stoje stvari.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kalina Kovačević

 

Kako su preneli mediji, Petar i Kalina imali su tajnu romansu četiri meseca, a sada joj čak i šeta psa po kraju. Međutim, kako Strugar tvrdi, u pitanju je samo prijateljstvo. 

Republika

Foto: Instagram.com

Petar Strugar

 

- Znamo da to nije vest kao što bi bila emotivna romansa, ali tako je kako je! Kako bismo zaustavili neosnovane glasine, pozdravljamo zainteresovane medije i poručujemo da smo se kroz dve zajedničke predstave ,,Godine vrana" i "Rat i mir" zaista zbližili i postali najbolji prijatelji, skoro brat i sestra. Sve ostalo su samo neosnovani tračevi, kojima se dalje nećemo baviti. Kalina i Petar - napisao je u zvaničnom obaveštenju glumac. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Strugar (@p_strugar)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading