KONSTRAKTA PONOVO IDE NA EVROVIZIJU 2023? Otkrila sve o promenama, vreme je da zasija u pravom svetlu! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2022

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Đurić poznatija koa Konstrakta progovorila je o mogućem učestvovanju na sledećoj Evroviziji.

KONSTRAKTA PONOVO IDE NA EVROVIZIJU 2023? Otkrila sve o promenama, vreme je da zasija u pravom svetlu! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac

Ovogodišnja predstavnica Srbije na "Evroviziji", Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, obezbedila je našoj zemlji najbolji plasman na ovom takmičenju još od 2012. godine, a sad otkriva da je euforija oko nje splasla.

Republika

Foto: Republika.rs

Konstrakta

 

- Već sam počela da idem gradskim prevozom. Tamo prolazim čak i nezapaženo. To znači da je sve okej, sve je u redu sada. Da bi se uspelo u ovom poslu nije dovoljan samo talenat, već rad, posvećenost i promišljenost. Ali ne promišljenost u smislu da se narodu da samo ono što traži, već da se baviš onim čime se baviš, ne da ga odrađuješ - kazala nam Konstrakta za Blic, pa otkrila da li bi ponovo predstavljala Srbiju na "Evroviziji".

- Prijavila bih se ponovo na naš izbor, što da ne? Sačekaćemo malo. Možda pred penziju, kad napunim 60 godina... - istakla je umetnica, koja je prethodnih meseci dobila mnogo brushaltera od fanova na nastupima.

Republika

Foto: Printscreen Youtube HRT Nedeljom u dva

Konstrakta u emisiji

 

- Čuvam, čuvam sve brushaltere. Ne znam tačan broj, ne zna im se broj, al' možda oko pedesetak. Što je, molim vas, top (smeh) - rekla je pevačica, pa otkrila da sad ima više vremena da bude sa porodicom.

- Imam više vremena sada, posle "Evrovizije" i svih festivala letos. Počeli smo da gledamo serije, tu smo sad, da - zaključila je Konstrakta.

Gde će se održati Evrovizija 2023?

Organizatori najpopularnijeg evropskog muzičkog takmičenja doneli su konačnu odluku o tome gde će biti održano naredno takmičenje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Evrovizija 2022 Ukrajina pobeda

 

Naime, nakon što je Ukrajina 2022. godine odnela pobedu na takmičenju za pesmu Evrovizije, postavljeno je pitanje gde će naredno takmičenje biti održano, budući da ruska invazija i dalje traje.

Organizatori Evrovizije doneli su odluku da se ovo takmičenje 2023. godine umesto u Ukrajini, održi u Velikoj Britaniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading