PO UGLEDU NA ZVEZDU I PARTIZAN: Barselona ovo nikada nije doživela - Katalonci kopiraju beogradske Večite rivale! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.10.2022

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonski fudbalski velikan prolazi kroz teške trenutke.

PO UGLEDU NA ZVEZDU I PARTIZAN: Barselona ovo nikada nije doživela - Katalonci kopiraju beogradske Večite rivale! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/Toni Juanmartí/printscreen

U okviru 5. kola "grupe C" UEFA Lige šampiona ekipa Barselone je doživela težak poraz na svom terenu. Golovima Mane, Čupo-Motingai Pavarda minhenski Bajern je ostvario ubedljiv trijumf rezultatom 3:0 čime su Katalonci i definitivno izgubili svaku šansku da se na proleće nađu u eliminacionoj fazi elitnog evropskog fudbalskog takmičenja.

Sve navedeno izazvalo je revolt pristalica Barselone koji su po okončanju susreta postrojili svoje ljubimce ispred tribine i zasigurno su imali šta da im poruče.

 

 

Svakako su navedene scene sve ljubitelje fudbala u Srbiji podsetile na dešavanja na stadionima crveno i crno-belih jer su Delije i Grobari neretko umeli na isti način da postupe prema fudbalerima Crvene zvezde i Partizana u momentima kada ostvareni rezultati nisu bili onakvi kakvi su oni želeli.

Barselona je u pet mečeva Lige šampiona ostvarila samo jednu pobedu i navedenim ostvarenjem nisu ni zaslužili da obezbede plasman u prolećne bitke ovog takmičenja, ali će ipak pristalice ovog kluba imati prilike da i početkom 2023. godine prate evropske mečeve pošto će se ekipa preseliti u Ligu Evrope, a u slučaju uspeha Crvene zvezde u naredna dva evropska iskušenja, nije isključeno da katalonsku ekipu vidimo u dogledno vreme i na stadionu "Rajko Mitić".

Za razliku od evropskog takmičenja, Barselona znatno bolje stoji u španskoj LaLigi gde nakon 11 odigranih mečeva Katalonci zauzimaju drugu poziciju sa tri boda manje u odnosu na lidera iz Madrida.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading