GORE DRUŠTVENE MREŽE: Grobari besni - evo koga su okrivili za kiks protiv Javora!

Autor:

Sport

24.10.2022

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje priredili su ivanjički fudbaleri u Humskoj.

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Grobari besni - evo koga su okrivili za kiks protiv Javora!

Foto: Starsport

Kritike Grobara za igrače Partizana

U okviru 16. kola srpskog superligaškog karavana ekipa Partizana je na svom stadionu u Humskoj ulici dočekala ivanjički Javor. Na krilima sjajnih rezultata ostvarenih na međunarodnoj sceni u UEFA Ligi konferencija, sve pristalice crno-belih očekivale su da će duel protiv ekipe iz donjeg dela tabele biti rutinski odrađen, ali samim tim razočarenje zbog postignutog još je veće.

Imali su izabranici Gordana Petrića i dva gola prednosti, ali su sve to prokockali u samom finišu susreta, pa je ostvarenih 3:3 značilo povećanje zaostatka za Večitim rivalom koji sada crno-belima ponovo beži sedam bodova.

Očekivano, nakon susreta na društvenim mrežama navijači Partizana iskazali su veliko nezadovoljstvo onime što su njihovi ljubimci prikazali.

 

Pristalice crno-belih boja uglavnom ne krive trenera i igrače za kiks u Humskoj, već je njihov bes uglavnom usmeren ka sudisjkoj komisiji i VAR tehnologiji.

Ekipa Partizana nakon susreta sa Javorom i dalje se nalazi na drugoj poziciji tabele Super lige Srbije. Crno-beli su ostvarili skor od deset pobeda, četiri remija i jednog poraza i trenutno imaju sedam bodova manje u odnosu na Crvenu zvezdu.

U narenom kolu ekipu Gordana Petrića očekuje duel sa niškim Radničkim, a pre toga i susret u Ligi konferencija. Partizan u četvrtak 27. oktobra gostuje u Francuskoj ekipi Nice.

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
PREDRAG

24.10.2022 09:12

NEKI OD OVIH ŠTO KUKAJU SAD DA JE DRUGI NEKO KRIV ZA SAMO 1 BOD PROTIV jAVORA, DA IH PODSETIM JER JEDINO NJIHOVI OCEVI SE SECAJU , JOŠ DOK JE IGRAO BJEKOVIĆ, DA JE NJIHOVA UTAKMICA PROTIV OLIMPIJE TRAJALA 115 min. I KAD JE BJEKOVIĆ DAO GOL U 115 min UTAKMICA JE BILA ZAVRŠENA I PARTIZAN POSTAO ŠAMPION. TOLIKO O POŠTENJU PARTIZANOVACA.

Boki

24.10.2022 17:48

Naravno da je najveći krivac trener FK Partizan, jedva je pobedio Napredak, i umesto da zameni idisponirane igrače, Dijabatea, Meninga, Rikarda, Markovića, pusti da igraju Lutovac, Terzić, Baždar, Saničanina, Pavlović, Adrandea, on je pustio da igraju skoro do kraja meča, ne uvidevši da igrači pomenuti sa mislima u Francuskoj, čuvaju se za međunarodnu utakmicu. Tako su igrali i protiv Napredka bezvoljno i bez ideje, osim Natka, Bijelića, Filipovića, Vujačića, ostali su bili šetali na utakmici.