JOKIĆ I DALJE NA KORAK OD ISTORIJE: Majk Meloun sprečio rekord Srbina! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.10.2022

05:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denvera "zaslužan" što dvostruki uzastopni MVP NBA lige nije imao bolji učinak protiv Jute.

JOKIĆ I DALJE NA KORAK OD ISTORIJE: Majk Meloun sprečio rekord Srbina! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić na meču Denver - Juta

Košarkaši Denvera upisali su drugu vezanu pobedu u NBA ligi.

Posle Los Anđeles Lejkersa, četa Majka Melouna lagano je slavila i protiv Jute rezultatom 117:101.

Upravo je trener Nagetsa, Majk Meloun, najzaslužniji što Jokić ni na ovom meču nije ušao u istoriju. Džoker je ostao na 78 tripl-dablova, te i dalje nije prestigao Vilta Čembrlejna, a sve zahvaljujući minutima koje je proveo na terenu.

Denver je fenomenalno otvorio meč, već nakon prve deonice imao je plus deset (35:25), pa je Meloun rešio da skrati minutažu dvostrukom uzastopnom MVP-ju NBA lige. I pored samo 26 minuta na terenu, srpski centar imao je učinak od 12 poena, deset skokova i šest asistencija, te je gotovo izvesno da bi do istorijskog tripl-dabla stigao da je imao samo malo više prostora.

Ipak, ovaj meč poslužio je da Jokić odmori, pa se pisanje istorije može očekivati na nekom od narednih duela. Denver je pokazao karakter i dokazao da može i bez najboljeg igrača, pa se pobednik ove utakmice ni u jednom trenutku nije dovodio u pitanje.

Najbolji pojedinac kod Nagetsa bio je Hajland sa 26 poena, a pratili su ga Porter sa 23 poena i 13 skokova, kao i Marej sa 13 poena. Odličnu rolu imao je i De Andre Džordan sa dabl-dabl učinkom od 12 poena i 13 skokova.

U poraženom timu bolji od ostalih bili su Markanen sa 17 poena i deset skokova, Konli koji je postigao 14 poena i Sekston sa poenom manje.

Denver se ovom pobedom izjednačio sa Jutom i trenutno oba tima imaju skor od četiri trijumfa i dva poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading