MILICA DABOVIĆ NA SAJTU ZA ODRASLE! Otkriveni razlozi zbog kojih ''prodaje'' svoju intimu: Rashodi su veliki!

Autor:

Zabava

31.10.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašica odlučila da zaradi više nego kada je prodavala garderobu.

MILICA DABOVIĆ NA SAJTU ZA ODRASLE! Otkriveni razlozi zbog kojih ''prodaje'' svoju intimu: Rashodi su veliki!

Foto: Instagram.com/printscreen/stefanovamama13

Milica Dabović

Bivša košarkašica Milica Dabović donela je odluku da otvori popularnu mrežu ''OnlyFans'' na kojoj devojke i muškarci za novac prodaju svoje intimne fotografije i snimke, a izvor za Blic ističe da je razlog finansijska situacija.

Republika

Foto: Twitter printscreen/MILICADABOVIC13

Milica Dabović otvorila Onlyfans

Odlučila je da otvori popularnu društvenu mrežu "OnlyFans" na kojoj devojke i muškarci obično prodaju svoje intimne fotografije i snimke.

- Milica je shvatila da joj muškarci stalno komentarišu fotografije koje kači u kupaćem kostimu. Kad god se slika eksplicitnije dobije na stotine i stotine poruka. Baš iz tog razloga je Milica odlučila da prodaje provokativne fotografije na sajtu za odrasle - priča dobro obavešten izvor za "Blic" i dodaje:

Republika

Foto: V. Lukić

Milica Dabović otvorila Onlyfans zbog finansijske situacije

- Jedan od možda i najvećih razloga je njena finansijska situacija. Milica je ranije pričala kako je imala problema sa novcem i velike rashode, tako da je krenula da prodaje svoju intimu na sajtu za odrasle - zaključuje izvor blizak košarkašici.

Republika

Foto: Printscreen/OnlyFans/milicadabovic13

Milica Dabović Onlyfans nalog

Milica se nakon otvarannja "OnlyFansa" oglasila i na društvenoj mreži ''Tviter'' i otkrila "da voli da slika svoje telo".

- Pošto ste svi želeli moj "OnlyFans", odlučila sam da vam uslišim želju. Volim da se slikam, volim da slikam svoje telo tako da sve slike od sada idu tamo. Još jedan skandal, manje, više. Pala je i opklada da ću imati preko 1000 pratilaca za manje od 24 sata - poručila je Milica Dabović na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milan

31.10.2022 09:36

Ova je umislila da je riba a obicna droljica. Platio bih da je ne gledam, ne lici ni na sta

Zex

31.10.2022 18:12

Jadno ti dete zeno...ajmo socijalni radnici da se uključe... Ova zena svesno ubija svoje dete... Reagujte dok nije kasno