PRVI PORAZ SLOGE NA DOMAĆEM TERENU: Bosut iznenadio na gostovanju u Zasavici!

Autor:

Sport

31.10.2022

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 10. kolu Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica u Zasavici igran je meč između domaće Sloge i Bosuta. Gosti su slavili rezultatom 4:2.

PRVI PORAZ SLOGE NA DOMAĆEM TERENU: Bosut iznenadio na gostovanju u Zasavici!

Foto: OFK Bosut

Duel dve ekipe na različitim stranama na tabeli. Sloga je sa 13 bodova zauzimala petu poziciju na tabeli do ovog kola, dok je Bosut bio desetoplasirani tim sa sedam bodova. Po dosadašnjoj statistici tim iz Zasavice nema poraz na svom terenu od starta sezone, čak su i sve bodove osvojili na domaćem terenu. Četiri pobede i jedna podela bodova u pet mečeva. Sa druge strane Bosut nema bodove van svog terena, tri meča i isto toliko poraza.

Republika
 

Od samog starta meča Bosut je bio organizovanija ekipa na terenu. Zalaganje i želja je danas u sastavu tima Sretena Popovića bila na visokom nivou. Bolji ulazak u meč se isplatio već u 15. minutu. Đorđe Hrček uspeo je da dovede goste u vođstvo od 1:0. 

I posle prvog datog gola situacija na terenu se nije promenila. Pokušali su igrači Sloge da se trgnu i da zaigraju kako umeju, ali protivnik im nije dozvolio. Drugi put mreža golmana Veselinovića trese se u 39. minutu. Strelac je bio Anđelko Micić. To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

Na startu drugih 45 minuta viđena su dva brza gola. Prvo je dva minuta od početka Miloš Vladisavljević smanjio zaostatak svog tima na 2:1. I kada su mnogi mislili da se Sloga budi, stiže novi pogodak u njihovoj mreži.

Glavni sudija na meču Aleksandar Janković pokazao je na belu tačku u 52. minutu. Precizan izvođač najstrožije kazne bio je Miloš Maksimović za povratak dva gola prednosti ekipi Bosut.

Osam minuta kasnije viđena su dva najzanimljivija minuta na meču. Prvo je dosuđen novi jedanaesterac, ovoga puta na drugoj strani. Vladisavljević je namestio loptu i svojim drugim golom uneo neizvesnost u dalji tok meča.

Međutim, odmah u sledećem napadu gosti ponovo postižu gol, ovoga puta mrežu Sloge trese Žika Kovačević za 4:2. To je ujedno i rezultat sa kojim se meč završio. Mogli su igrači oba tima da se upišu još koji put u strelce, ali nije bilo završnog udarca.

Ovom pobedom ekipa Bosuta napredovala je za jedno mesto i sada je na devetoj poziciji, dok je Sloga ostala na petom mestu na tabeli. 

Sloga (Zasavica) - Bosut 2:4 (0:2)

Sloga: Veselinović, M. Urošević, Lukić, Vladisavljević, Vukojević, Stanković, Đokić, Pavlović, Vuga, A. Urošević, Ilić (od 65' Kukić).

Bosut: Jovanović, Minić, Simić, Radišić, Sedlarović, Živanović, Kovačević, Maksimović, Micić, Hrček, Bešlić.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading