PODELA BODOVA U LAJKOVCU: Domaćin ispustio dva gola prednosti!

Autor:

Sport

30.10.2022

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Međuopštinske lige Kolubara (grupa Istok) u Donjem Lajkovcu igram je meč između domaćina Poleta i Omladinca. Posle poslednjeg sudijskog zvižduka rezultat je glasio 3:3.

PODELA BODOVA U LAJKOVCU: Domaćin ispustio dva gola prednosti!

Foto: FK Omladinac Kalinovac

FK Omladinac Kalinovac

Duel trinaestoplasirane i sedme ekipe na tabeli krenuo je dosta tvrdo. Veoma malo šansi viđeno je u prvih 30 minuta meča. Gostujuća ekipa je na meč došla bez golmana, pa je rukavice uzeo jedan od igrača sastava iz Kalinovca. 

Republika
 

Posle trećine meča beležimo tri žuta kartona na starani gostiju zbog bezobzirnih startova. Prvi gol na meču dao je domaći sastav. Igrao se 33. minut kada je Vuk Petrović doneo prednost svojoj ekipi. 

Samo četiri minuta kasnije domaćin duplira prednost, strelac drugog bila bio je Andrija Praščević.

Da na poluvreme Omladinac ne ode sa dva gola zaostatka pobrinuo se Marko Ivanović sa bele tačke. Odličan udarac Ivanovića sa kreča nije uspeo da savlada golman Pajić. 

 

 

Na poluvreme se otišlo rezultatom 2:1 za Polet.

Pet minuta posle pauze Praščević svojim drugim golom na meču povećava prednost svog tima na 3:1. Šef stručnog štaba je izvršio i dve izmene. Na samom startu drrugog poluvremena ušao je Petrović, posle gola za 3:1 na teren je kročio i Stojković. 

Gosti iako bez golmana i sa okrnjenim sastavom nisu se predavali, i posle dva gola zaostatka pokušavali su da stvore priliku za gol. Isplatila se upornost Omladinca i već u 70. minutu smanjuju prednost na 3:2. Dušan Paunković bio je strelac drugog gola.

Posle toga beležimo i šansu da domaći opet vrate prednost od dva gola, ali nije bilo završnog udarca.

Želja i požrtvovanost gostiju se opet isplatila. Marko Vukojev u 76. minutu pogađa za 3:3, istopila se prednost domaćeg sastava.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata. U jednoj jako dobroj utakmici viđena su dva gola sa pola terena, šest golova ukupno. Treba napomenuti i da se mreža tresla još dva puta, ali da su oba gola poništena.

Polet (Donji Lajkovac) - Omladinac (Kalinovac) 3:3 (2:1)

Polet: Pajić, Nikolić, Kostić (od 58' Stojković), Pavlović, Miletić, Praščević, Šainović, V. Petrović, Brdarić (od 88' Nedeljković), Radovanović (od 46' M. Petrović), Protić.

Omladinac: Timotić, Ivanović, Kovačević, Opačić, I. Savić, Golubović, Paunković, Čobić, Vukojev, Tomović, D. Savić.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading