DOMAĆIN POVEO I STAO: Košutnjak brojao do pet!

Autor:

Sport

30.10.2022

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 11. kolu Prve lige Kragujevca ekipa Jedinstva dočekala je tim Košutnjaka. Meč u Petrovcu završen je pobedom gostujućeg sastava rezultatom 5:1.

DOMAĆIN POVEO I STAO: Košutnjak brojao do pet!

Foto: FK Košutnjak

Bio je ovo duel najboljeg napade i jedne od najboljih odbrana u ligi. Jedinstvo iz Petrovca je od starta sezone na 10 mečeva primilo samo deset golova. Za njihovu poziciju devet na tabeli sasvim iznenađujući podatak.

Republika
 

 

Još se nisu igrači propisno zagrejali, a već je viđen prvi gol. Igrao se 2. minut kada se zatresla mreža gostiju. Prednost Jedinstvu doneo je Nemanja Milivojević.

Posle primljenog gola gosti su se konsolidovali i krenuli su sa napadima. Bilo je prilika odmah za izjednačenje, ali nije bilo dobrog završnog udarca na gol. U 15. minutu Dimitrije Stojanov donosi izjednačenje ekipi Košutnjaka. 

Nisu se gosti mirili sa rezultatom koji je bio 1:1, nastavilo se sa napadima ka golu Damjanovića. Potpuno preokret gostima donosi Miloš Aksentijević u 30. minutu, rezultat na semaforu glasio je 2:1 za Košutnjak.

 

Da sastav trenera Velibora Jekića ode na pauzu sa dva gola prednosti pobrinuo se Stojanov svojim drugim golom na meču. Rezultat na poluvremenu 3:1 za goste.

U drugom delu igre gosti su potpuno kontrolisali ritam meča. Raspoloženi Stojanov je upisao het-trik u 59. minutu i povisio je rezultat na 4:1.

Konačnih 5:1 svojim drugim golom na meču postavlja Aksentijević u 70. minutu. 

Sa nova tri boda Košutnjak se vratio na pobedničke staze posle podele bodova u prošlom kolu. Druga pozicija i tri boda manje u odnosu na lidera je mesto koje trenutno zauzima tim. Jedinstvo je i usled poraza ostalo na devetoj poziciji sa 13 bodova.

Jedinstvo (Petrovac) - Košutnjak 1:5 (1:3)

Jedinstvo: Damjanović, Milojević, Rosić (od 65' Stefanović), Milivojević, Popović, An. Đorđević, Todorić, Stefanović, Jelanić, Gačević (od 46' Katančević), Al. Đorđević.

Košutnjak: Panić (od 87' Orlović), Nikolić, Brajović (od 82' Jezdić), Miletić, Stojanov (od 80' Luković), Danić, Aksentijević, Lazović, Vukojičić, Janićijević, Lazović (od 73' Bubanja).

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading