MEČ SLOBODNIH UDARACA: Kuktin tragičar Udarnika, Proleter slavi tri boda!

Autor:

Sport

30.10.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu PFL Sombor lider na tabeli ekipa Udarnika gostovala je u Ravnom Selu ekipi Proletera. Domaćin je u odličnom meču slavio rezultatom 3:2.

MEČ SLOBODNIH UDARACA: Kuktin tragičar Udarnika, Proleter slavi tri boda!

Foto: FK Proleter Ravno Selo

Utakmicu bolje otvara domaći tim sa nekoliko izglednih šansi, ali nije bilo završnog udarca. U 14. minutu slobodan udarac za domaćina na 18 metara od gola. Loptu namešta Strahinja Grujić i preciznim udarcem po zemlji donosi prednost Proleteru.

Republika
 

I posle prvog gola šanse na terenu su se ređale na obe strane, ali nije bilo novog polaska sa centra. U 26. minutu kontra napad gostiju, ispred gola domaćina najbolje se snalazi Dejan Kuktin i to je 1:1.

Nije bilo promene intenziteta na utakmici. Dva gola su samo dodatno motivisala igrače da igraju još bolje. Imao je Proleter priliku da se opet vrati u prednost, ali je golman Slavnić bio na visini zadatka.

U 39. minutu glavni sudija dosuđuje kazneni udarac za goste posle neopreznog starta odbrambenog igrača Proletera. Loptu namešta strelac prvog gola za Udarnik, ali usled lošeg udarca nije bilo promene rezultata.

Kada se očekivalo da sudija odsvira kraj prvog dela igre odlična akcija domaće ekipe koja je krenula od Pješivca. Lopta stiže do Gadžića koji vrhunski na stranu pronalazi Đankovića koji spaja sa golom Komazeca za 2:1.

Na startu drugog dela domaćini imaju blagu inicijativu, ali ne uspevaju da realizuje šanse. Posle jedne izgubljene lopte krenula je kontra gostiju koju su domaći igrači prekinuli faulom. Loptu na nekih 30 metara od gola namešta Bojan Kuktin. Udarac koji je Kuktin uputio ka golu domaćina po rečima navijača ne bi odbranila ni tri golmana. 2:2 na semaforu igrao se 59. minut.

Posle evrogola Kuktin je imao priliku u 64. minutu da iz lagane pozicije donese potpuno preokret svojoj ekipi, ali je promašio. I kako to obično biva u fudbalu sledi kazna na drugoj strani. Lopta dolazi do Komazeca koji postiže pogodak za 3:2, erupcija domaćih igrača i navijača. Ovim rezultatom utakmica je i završena. Epitet derbija je opravdan već u prvom poluvremenu, drugo je već bila povlastica za navijače.

Proleter (Ravno selo) - Udarnik Višnjevac 3:2 (2:1)

Proleter: Mirković, Sekulić, Roganović, Pješivac, Gadžić, Komazec, Grujić (od 90'+2' Popržen), Đanković, Veličković (od 46' Zbućnović), Maćiženski, Đanković (od 46' Nešković).

Udarnik Višnjevac: Slavnić, Vorgić (od 46' Nikšić), Ruski (od 72' Der), Njagrin, D. Kuktin, Krkajlić, Ivanišević, Gavrić (od 72' Đorđević), Bobić, B. Kuktin, Patkai.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading