TEMNIĆ PODSETIO NA STARE DANE: Sedam golova u mreži ekipe Bošnjane!

Autor:

Sport

29.10.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 14. kolu Prve Rasinske okružne lige ekipa Temnića dočekala je tim Bošnjanja. Gosti su kući otišli sa sedam golova u svojoj mreži.

TEMNIĆ PODSETIO NA STARE DANE: Sedam golova u mreži ekipe Bošnjane!

Foto: FK Temnić 1924 Varvarin

Lider je na svom terenu u Varavarinu dočekao ekipu iz Bošnjane koja se nalazi u zoni ispadanja.

Republika
 

 

Od samog starta meča Temnić je vodio glavnu reč na terenu. U 4. minutu je već postignut i prvi gol. Mrežu Radosavljevića zatresao je Dragan Rajković. Jedanaest minuta kasnije Čabrić duplira prednost domaćih na 2:0. 

Do kraja prvog poluvremena Kolarević i Mihajlović postižu po pogodak za 4:0. Tačku na goleadu u prvom delu stavlja Čabrić svojim drugim golom za konačnih 5:0 posle prvih 45 minuta igre.

 

Na startu drugog dela u domaćem sastavu ulazi pet novih imena na teren. Rezervisti sa klupe su se odlični pokazali i do kraja meča rezultat je bio 7:0.

Prvo je Marko Vujić u 77. minutu podigao na 6:0. Konačan rezultat na meču postavlja takođe igrač sa klupe, Nemanja Kozić pet minuta pred kraj susreta.

Foto: FK Temnić 1924 Varvarin

 

 

Treba napomenuti da je gostujuća ekipa na meč došla sa osam igrača, ali i da je ista odigrala ceo susret što je za svaku pohvalu. 

Ovom pobedom ekipa Temnića nastavila je svoj impresivni niz. Posle podele bodova u drugom kolu, sada su na nizu od 12 vezanih pobeda. U prvenstvu u 14 mečeva imaju skor 13-1-0. Prvo mesto na tabeli sa najviše datih i najmanje primljenih golova od starta sezone. Devet bodova više u odnosu na prvog pratioca uz meč više u odnosu na Slogu iz Ćićevca.

Ekipa Bošnjana se sa sedam bodova nalazi na 17. poziciji na tabeli. Prva ekipa iznad crte ima tri više. Samo dve pobede i jedan nerešen meč u 14 susreta su svakako za brigu za drugi deo prvenstva.

U sledećem kolu Temnić gostuje ekipi Rubina u Donjem Stupnju, dok u Bošnjane stiže ekipa Mačkovca.

Temnić 1924 - Bošnjane 7:0 (5:0)

Temnić 1924: Stojanović, D. Jovanović (od 46' Kozić), Ćosić, J. Jovanović, Mihajlović (od 46' Janković), Petrović, Marković (od 46' Milojević), Kolarević, Čabrić, Rajković (od 46' Jevremović), Simonović (od 46' Vujić).

Bošnjane: Radosavljević, Glišić, Živković, Tomić, Popović, Pešić, Maksimović, Bajkić.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading