DUVANIŠTE I DALJE NE ZNA ZA PORAZ: Varna stiže da nosi bodove kući!

Autor:

Sport

29.10.2022

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U osmom kolu Gradske lige Šabac-Mačva u Duvaništu igra se meč između domaćina ekipe Sloge i Varne. Susret je zakazan za nedelju od 10 časova.

DUVANIŠTE I DALJE NE ZNA ZA PORAZ: Varna stiže da nosi bodove kući!

Foto: FK Varna

Nedeljni susret će biti jedan od zanimljivih u Gradskoj ligi Šabac-Mačva. Sloga je ekipa koja igra odlično na svom terenu, dok ekipi Varne trebaju bodovi kako bi se dodatno odvojila od prvih pratioca.

Republika
 

 

Sastav iz Duvaništa od starta sezone igra dosta promenjivo. U šest odigranih mečeva učinak 4-0-2 dovoljan je za petu poziciju na tabeli. Ekipa Sloge ima i kaznu po kojoj su joj oduzeta tri boda. 

Na domaćem terenu ekipa igra dosta dobro. Od starta sezone tri meča i maksimalnih devet bodova u džepu Sloge. Da se gleda samo učinak na svom terenu ekipa Sloge bi bila prva na tabeli, ali bodovi se sakupljaju i na strani.

Varni su takođe kao i Slogi usled kazne skinuta tri boda. Ipak i pored toga ekipa je prva na tabeli sa jednim mečem manje u odnosu na prvog pratioca. Tim koji od starta sezone nije osetio ukus poraza. Šest odigranih mečeva, pet pobeda i samo jedan nerešen rezultat. 13 bodova, isto koliko ima i ekipa Metaloplastike na drugom mestu, ali uz meč više.

Varna je u gostima od starta sezone odigrala samo dva meča i oba puta je slavila. Ekipa koja je primila samo četiri gola u šest mečeva. Trenutno se nalaze u nizu od dve pobede. Sloga je posle niza od tri vezana trijumfa zabeležila poraz na gostovanju Proleteru.

Iz gostujućeg tima oglasio se Branko Birmančević koji je rekao sledeće:

-Vruće gostovanje očekuje naše igrače. Neće biti lako, ali dosadašnji rezultati nam nameću teret favorita. Mi idemo po tri boda, a verujem da ih domaćin neće lako dati. 

Sloga (Duvanište) - Varna

Nedelja, 30 oktobar od 10 časova

Teren u Duvaništu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading