POLET TVRD ORAH: Temnić 1924 slavio golom sedam minuta pred kraj susreta!

Autor:

Sport

23.10.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Prve Rasinske okružne lige lider je gostovao u Milutovcu. Temnić je slavio protiv ekipe Polet 57 minimalnim rezultatom.

POLET TVRD ORAH: Temnić 1924 slavio golom sedam minuta pred kraj susreta!

Foto: FK Temnić 1924 Varvarin

Ekipa Temnića je na gostovanje jedanaestoplasiranoj ekipi na tabeli otišla sa namerom da nastavi niz pobeda i uspela je u tome, ali na teži način. Od samog starta pokušavao je sastav iz Varvarina da da nametne svoj stil igre i da što pre dođe do gola. Domaći tim je igrao disciplinovano i lako je rešavao visoki presing protivinka.

Imali su i igrači Poleta svoje prilike, veliki presing otvorio je dosta prostora za kontra napade. Do poluvremena ipak nije bilo promene rezultata. Na pauzu se otišlo najnepopularnijim rezultatom za fudbalske zaljubljenike, 0:0.

Republika

Foto:  

 

U drugih 45 minuta meča Temnić je svim silama pritiskao gol Jovanovića, ali nije bilo kvalitetnog završnog udarca. Prvi i jedini gol na meču viđen je sedam minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Mrežu Poleta zatresao je Danijel Mihajlović i time je osigurao tri boda za svoj tim. Sa nova tri boda Temnić je održao prednost u odnosu na drugoplasiranu Slogu na šest bodova.

Slavlje navijača na povratku za Varvarin: 

 

 

Sastav iz Milutovca je posle poraza spao za jedno mesto i sada je dvanaesta ekipa na tabeli Prve Rasinske okružne lige. U sledećem kolu u Varvarin dolazi ekipa Bošnjanje, dok Polet gostuje u Mačkovcu istoimenoj ekipi.

Polet 57 - Temnić 1924 0:1 (0:0)

Polet 57: Jovanović, Stošić, V. Nikolić, Jugović, Vesić, Đonić, Rajković, Tatić (od 40' Dodić), Novaković, Marković, Ž. Nikolić.

Temnić 1924: Stojanović, D. Jovanović, J. Jovanović (od 62' Jevremović), Mihajlović, Petrović (od 62' Kurtanović), Marković, Rajković (od 62' Ilić), Čabrić, Bogdanović, Vujić, Ćosić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading