MAJUR ŽELI BODOVE NA SVOM TERENU: Jedinstvo takođe pod imperativom pobede!

Autor:

Sport

28.10.2022

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Mačvanske okružne lige ekipa Majura dočekuje Jedinstvo iz Malog Zvornika. Meč je zakazan sa nedelju od 13:30.

MAJUR ŽELI BODOVE NA SVOM TERENU: Jedinstvo takođe pod imperativom pobede!

Foto: FK Majur

FK Majur

Duel u Majuru biće susret dve ekipe koje su u najgoroj formi u poslednjih pet mečeva u ligi. Oba tima su u pet poslednjih susreta ostvarila jednu pobedu i četiri poraza.

Republika

Foto:  

 

Majur je zbog rezultata od starta sezone nešto bolje plasiraniji tim u odnosu na nedeljnog protivnika. Učinak 4-1-6 i 13 bodova dovoljno je za 11. poziciju na tabeli. Na domaćem terenu od starta sezone imaju polovičan učinak. Šest odigranih mečeva, po tri pobede i poraza. 

Sa druge strane centra u Majuru naći će se ekipa Jedinstva. Sastav iz Malog Zvornika je na 14. mestu na tabeli sa 10 bodova. Četiri manje u odnosu na nedeljnog domaćina, i isto toliko pozicija gore plasiraniji u odnosu na njega. Na gostovanjima od šest mečeva od starta sezone uspeli su da osvoje samo tri boda. Pobeda protiv fenjeraša je jedini meč kada su put Malog Zvornika otišli bodovi.

Republika

Foto: FK Majur

Sreten Filipović Skoblar

 

U susretima ove dve ekipe prošle sezone uvek je viđen barem po gol na obe strane. Kada je meč igran u Malom Zvorniku rezultat je bio 1:1. U Majuru viđeno je čak sedam golova. Domaćin je slavio rezultatom 6:1.

Iz Majura pred nedeljni meč poručuju:

-Nakon krize rezultata došlo je vreme da se zaigra onako kako mi umemo. Da pokažemo da smo ekipa za više od trenutnog stanja na tabeli. U goste nam stiže uvek neugodna ekipa Jedinstva iz Malog Zvornika. Tim koji se nalazi u donjem delu tabele, ali sigurno da na meč ne dolaze sa belom zastavom. Vreme je da publika dođe, podrži momke u teškim trenucima, i nadamo se da ćemo zajedno slaviti novu pobedu i uknjižiti nova tri boda koja su od velike važnosti.

FK Majur (Majur) - FK Jedinstvo (Mali Zvornik)

Nedelja, 30. oktobar od 13:30

Teren u Majuru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading